Miért van ennyi elhízott korombeli lány?
Voltam már vékony és szexy. Minden energiám beleöltem hogy jol nézzek ki. A végeredmény? Többen akartak egy éjszakára, de nem szerettek többen, nem szerettek jobban.
A felszínes barátságok és érdeklődésen kívül semmilyen értelmes kapcsolatom nem volt. Ugyan úgy átvertek, kihasználtak.
Azóta nem érdekel mit gondolnak mások. Nem boldogít, ha idegenek megosztják a képem, hogy "nézd de jó nő". Azzal töltöm az időm amit szeretek csinálni nem edzőtermekben.
Drága országunkban nem divat az egészséges életmód és a sport. Ha valaki űzi akkor kapja is a savat rendesen. Saját tapasztalat, csak mondom. :) "Persze, neked van erre időd". Hogyne. Mindenkinek arra van ideje amire rászánja. Én viseljem el, ha azt mondják rám diéta alatt, hogy "fényevő" "megint koplalsz?" "úristen ez beteges" "minek sportolsz ennyit?" és társai. De ha én mondom az illetőnek, hogy te lusta disznó miért nem emeled fel a valagad és mész el inkább esténként edzeni mint degeszre enni magad a TV előtt? Akkor persze én lennék az aljas k*csög:D
Voltam én is túlsúlyos, azóta -20 kg. Azóta is figyelek arra, hogy mit és mennyit eszem + sportolok is. Nemis értem minek csinálom amúgy, hisz "csontokkal" csak a kutyák játszanak, az első osztály is párnázott.. :)
Kérdező, mielőtt nagyon beleélnéd magad, hogy a "tökéletesként" linkelt csaj valóban úgy is néz ki, nézd meg ezeket a képeket, amin bemutatják, mennyire egy mesterséges póz eredménye az egész:
Nem zabalasbol és doglesbol áll az életem, rezidens belgyógyász vagyok, és emellett próbálok sportolni heti 4x. Egészséges ételeket eszem nagyrészt, pedig az én családi mintam is olyan volt, mint a tiéd. Mondtam, most 167/70 vagyok ami nem vékony, de nem is a sertés kategória, szóval leperegnek rólam a serteseid, engem nem bántott meg senki. Főleg H már 10 kilót lefogytam, szóval haladok a célom felé. De szerintem te már beképzelt magadnak dolgokat, annyira koverember fobiad van.
Egy szóval nem csontiztam le senkit, én mindig utáltam a hülye "csak kutyák játszanak csontokkal" és " az első osztály párnázott" szolamokat. Nem szeretek leszokni senkit a külseje miatt. Miről beszélsz? Egyáltalán nem ismersz engem, csak mondod azt a képet ami a fejedben el a kövér emberekrol.
Nekem nincs bajom azzal, hogyha valaki kimondja, hogy a vékony csajokat szereti. De egyébként a homokóra alkatú teltkarcsu csajok rengeteg pasinak bejönnek, szóval hagyjuk. Nem a 130 kilorol beszelek nyilván,de ha vki homokóra és 65 kiló az simán nézhet ki marha jól. Ennyi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!