Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ennyi elhízott...

Miért van ennyi elhízott korombeli lány?

Figyelt kérdés
Rengeteg lányt látok nap mint nap. De feltűnt, hogy nagyon sok túlsúlyos vagy kövér lány jön velem szembe. 🙄 18-25 év közötti vagyok ja és fiú. Nekem a karcsú lányok tetszenek, de alig látok ilyen alkatú lányokat... Miért van ez?
2020. aug. 27. 16:23
1 2 3 4 5
 31/47 Lachesys ***** válasza:
82%
Na csak kijött kérdező a valódi ened:) a normális kommenteket figyelmen kívül hagyod, és csak sertegetsz mindenkit. Őszintén szólva ha életem az "alom"alakom akkor se kezdenek ilyen egoista bunkoval mint te
2020. aug. 28. 12:41
 32/47 A kérdező kommentje:
Valójában aki normális választ adott azt felpontoztam. Ha valamit kértek azt megtettem. ( pl képküldés) ha valamire reagálni kellett, reagáltam. Nem tudom miről beszélsz utolsó. De hidd el te sem kellenél nekem. Főleg ha igaz rád, bármelyik állításom is. Teszem azt egésznap tömöd a majmot! 🤣
2020. aug. 28. 12:48
 33/47 anonim ***** válasza:
83%

Voltam már vékony és szexy. Minden energiám beleöltem hogy jol nézzek ki. A végeredmény? Többen akartak egy éjszakára, de nem szerettek többen, nem szerettek jobban.

A felszínes barátságok és érdeklődésen kívül semmilyen értelmes kapcsolatom nem volt. Ugyan úgy átvertek, kihasználtak.

Azóta nem érdekel mit gondolnak mások. Nem boldogít, ha idegenek megosztják a képem, hogy "nézd de jó nő". Azzal töltöm az időm amit szeretek csinálni nem edzőtermekben.

2020. aug. 28. 13:42
 34/47 anonim ***** válasza:
62%

Drága országunkban nem divat az egészséges életmód és a sport. Ha valaki űzi akkor kapja is a savat rendesen. Saját tapasztalat, csak mondom. :) "Persze, neked van erre időd". Hogyne. Mindenkinek arra van ideje amire rászánja. Én viseljem el, ha azt mondják rám diéta alatt, hogy "fényevő" "megint koplalsz?" "úristen ez beteges" "minek sportolsz ennyit?" és társai. De ha én mondom az illetőnek, hogy te lusta disznó miért nem emeled fel a valagad és mész el inkább esténként edzeni mint degeszre enni magad a TV előtt? Akkor persze én lennék az aljas k*csög:D

Voltam én is túlsúlyos, azóta -20 kg. Azóta is figyelek arra, hogy mit és mennyit eszem + sportolok is. Nemis értem minek csinálom amúgy, hisz "csontokkal" csak a kutyák játszanak, az első osztály is párnázott.. :)

2020. aug. 28. 18:40
 35/47 anonim ***** válasza:
54%
34. Erre mindig azt mondom, hogy a csontokkal kutyák játszanak és én 😬
2020. aug. 28. 19:27
 36/47 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, mielőtt nagyon beleélnéd magad, hogy a "tökéletesként" linkelt csaj valóban úgy is néz ki, nézd meg ezeket a képeket, amin bemutatják, mennyire egy mesterséges póz eredménye az egész:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 28. 23:30
 37/47 A kérdező kommentje:
Egyet értek azzal aki írta, hogy itthon nem divat. Ezt én is megfigyeltem. Pl édesanyám is minden vasárnap rántott húst csinál petrezselymes krumplival. Szintén a TV előtt ülnek, sütikével, kólával mi egymással. Őket pl lehetetlen rávenni arra, hogy normálisan étkezzenek. Anyám kb 10 éve nem sétált többet 400méternél. Mindenhova kocsival jár, mondja , hogy genetikailag ilyen. Sajnos ő ha csak salátát enne akkor is 120 kiló maradna. Utál mozogni, és csak a zsíros és egészségtelen ételeket tudja megenni mert “ ételfóbiája” van. Nálunk mindig is egészségtelen tipik magyar kaják voltak mindig is a menün. Én kitörtem, nem ettem abból így hát ment a sértődés. Veszekedtem a családommal emiatt. Nem akarom én megváltoztatni őket, de ők se tegyék. Lehet valahol ott kezdődött az undorom a kövér emberekkel szemben, hogy a környezetemben rengeteg zsíros ember volt. Az iskolában is rengeteg ilyen csajszi volt ( mindig nekik volt a legnagyobb szájuk is) Illetve a munkahelyen is látom a 120-130 kg-os csatakancákat. Ugyanaz az undorító lenézi a másikat stílus. Az ilyenektől a hányinger kerülget. Én kiírtam ezt a kérdést, nyilván élőben nem megyek oda , hogy : huhh de dagadt vagy baz**meg. De igen zavar, főleg ha érzem, hogy tetszem neki. Rohadt kellemetlen valakit azzal lekoppintani, hogy túl nagydarab. Szinte mindig megtetszem egy ilyen húsgombócnak. Olyan mintha férfi létedre indokolatlanul sokszor más férfiak szemeznének veled, vagy jönnének oda, hogy felszedjenek. Kellemetlen.
2020. aug. 29. 00:41
 38/47 Lachesys ***** válasza:
55%
Lol, na ez az amit nem hiszek el. A 100+ kgos nők önbizalma 90%ban a beka feneke alatt van, nem hogy még odamenjenek jóképű, sportos pasikhoz felszedni őket xD mesélj még. Ha még rád néz az nem ütközik törvénybe. Szemezni két ember tud, ha én pl tetszem vkinek és o nekem nem, levegőnek nézem és kész(pl tömegközlekedésben). Nekünk nőknek naponta 100x több alja közmunkás proli vizslato tekintetét kell elviselni, hadd ne sajnaljalak meg amiért néha radnez egy dagi.
2020. aug. 29. 00:47
 39/47 A kérdező kommentje:
Biztos megbántottak utolsó. De az a helyzet, a dagadt disznók, és itt most nem arról a dagadtról beszélek, akin van mondjuk +10-15kg! :D Hanem arról aki konkrétan vágó súlyban van, rád néz és látod rajta hogy felfalna a szemével és már mindenféle perverz dolgot átélt veled fejben vagy 10szer!! Akkor persze, hogy elfog az undor. Pont ugyanúgy mint téged a munkás emberek akik megcsinálgatnának téged is. Ez van. Majd ha a médiában is zsírgömbök lesznek , nem jó csajok , plusz ha a nős pasi majd a karcsú, formás tipp-topp asszonyát cseréli egy 100 kilósra. Na majd akkor talán elhiszem, hogy van olyan pasi aki tiszta szívéből egy hurkás, nagy seggű, sonka combú nőre vágyik. Mindenki tudja, hogy hazugság. Minden pasi a formás, karcsú nőkre veri. Csak tudod aki ezt ki meri mondani, vagy kiáll emellett az egy rohadt szemét. Pedig ez az igazság. De könnyebb legebézni, lecsontosozni azt a nőt aki nálad sokkal jobban néz ki. Aki irigy az így járt. Te is lehetnél jó nő ha nem a zabálásból, meg a döglésből állna az életed. Ennyi
2020. aug. 29. 01:30
 40/47 Lachesys ***** válasza:
59%

Nem zabalasbol és doglesbol áll az életem, rezidens belgyógyász vagyok, és emellett próbálok sportolni heti 4x. Egészséges ételeket eszem nagyrészt, pedig az én családi mintam is olyan volt, mint a tiéd. Mondtam, most 167/70 vagyok ami nem vékony, de nem is a sertés kategória, szóval leperegnek rólam a serteseid, engem nem bántott meg senki. Főleg H már 10 kilót lefogytam, szóval haladok a célom felé. De szerintem te már beképzelt magadnak dolgokat, annyira koverember fobiad van.

Egy szóval nem csontiztam le senkit, én mindig utáltam a hülye "csak kutyák játszanak csontokkal" és " az első osztály párnázott" szolamokat. Nem szeretek leszokni senkit a külseje miatt. Miről beszélsz? Egyáltalán nem ismersz engem, csak mondod azt a képet ami a fejedben el a kövér emberekrol.

Nekem nincs bajom azzal, hogyha valaki kimondja, hogy a vékony csajokat szereti. De egyébként a homokóra alkatú teltkarcsu csajok rengeteg pasinak bejönnek, szóval hagyjuk. Nem a 130 kilorol beszelek nyilván,de ha vki homokóra és 65 kiló az simán nézhet ki marha jól. Ennyi :(

2020. aug. 29. 01:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!