Ez a testsúly elhízottságra utal?
165 cm vagyok es 65 kg
20l
Ez túlsúlyt jelenthet?
A testalkatodtól függ. Ha nagyon sportos, izmos vagy, akkor valószínűleg pont jó. Ha nem, akkor van túlsúlyos vagy kicsit. De a kövértől és az elhízottól nagyon messze állsz.
Nehéz így látatlanban, de 5 kg-t talán leadhatnál. Persze csak egészségesen, és azzal a céllal, hogy fittebb, feszesebb, formásabb legyél.
165 cm-hez az ajánlott súlytartomány: 50.4kg - 67.8kg
Szóval benne vagy. Ne hízz meg, ennyi. Ettől még persze testzsírszázalék szerint lehetsz elhízott, és az egészséged szempontjából ez ugyanúgy probléma. A leghatékonyabb mérőszám a betegségek elkerülése szempontjából a derékkörfogat, az legyen 80 cm alatt, akkor jó vagy (kifújt levegővel, a köldök alatt 2 cm-rel mérve).
Olyan 10 kiló van rajtad, de ettől még túlsúlyos nem vagy, csak teltebb. Ha jól oszlik el rajtad, és téged nem zavar,szerintem nincs nagy probléma,egészségügyileg ennyi felesleggel még biztos nem.
Az 1.válaszolót hagyd figyelmen kívül, itt mindenkire nyáladzanak aki kiírja az L vagy az N betűt:D
Hat ez a 10 kilo sziven utott😂az azert eleg sok.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek😄😄
Csak mert kb magasságból 110 a nőknek az átlag súly
De ez tényleg csak nagyon kb, mindenkinél más amúgy
De te nem vetted észre magamon? Én ha 2 kilóval több vagyok már kövérnek érzem magam:D
Utolsó válaszoló bocsi de nem értem a válaszod első felét😕
Azzal tisztában voltam mindig is, hogy tulsulyos vagyok, de azért a 10 kg a nagyobb többlet, mint amit gondoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!