175 cm-hez hány kg-nak kéne lennem ?
Tényleg olyan sok ehhez a magassághoz a 60-kg ?
16/l
A csapattársaim közül ma többen beszóltak, hogy dagadt vagyok és lekéne fogynom.
Azért írtam ki ezt a kérdést, hogy mások véleményét is halljam, akik jártasabbak ebben a témában.
Mindenesetre köszönöm szépen a választ 1-es
167 cm vagyok, 62 kg, nagyon csontos, de ez genetikai is.
Ha kilátszik egy nő kulcscsontja erősen, akkor sovány, ha egyáltalán nem, na akkor kövér.
Minimális tokája a sovány hölgyeknek is van, mert anélkül, többlet nélkül hogyan is mozgatnád a fejedet rendesen?
Amíg nem folyik a melled egybe a hasaddal, addig nem vagy kövér egyáltalán.
3-as vagyok.
Csapattársaid szerintem marha irigyek rád, pont azért, mert jó az alakod és van magasságod, ami vonzó is a pasiknak.
Pont azért tunkolják beléd, hogy legyőzzenek szépségben meg megalázzanak.
Ha túlontúl lefogysz, nem leszel vonzó, beteg lehetsz, és akkor kikerültél a versengési keretükből.
Szia!
A súlyod elvileg teljesen jó,de igazából te látod magad,te érzed. Szóval ha nem vagy megelégedve az alakoddal(nem a súlyoddal,az teljesen jó) akkor egy kicsit formálj magadon egészséges étrenddel és edzéssel:))
Amúgy én hasonlóan vagyok, 163cm-vel 50 kg vagyok,(ma reggel már49,5 voltam:)) de nem igazán vagyok megelégedve. Pedig nagyjából értek az egészséges életmódhoz,diétához mert sokszor fogyóztam már, tudom,hogy teljesen jó a súlyom,sőt még egy kicsit kevesebb is az áltagosnál. Ahogy a tiéd is
Szóval vigyázz,nehogy testképzavaros legyél:(
Amúgy a csapat társaiddal komoly gond lehet,és nyilván nincs igazuk!! De megértelek,én nem bírnám elviselni ha valaki megjegyzést tenne az alakomra,nagyon kiakadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!