Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány évesnek kell lennem hogy...

Hány évesnek kell lennem hogy vehessek Fatbond-ot?

Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 22:02
 1/2 anonim válasza:
100%

A piruláktól nem fosz lefogyni, sőt még az egészségedre sincs jó hatással.

Életmódváltással lehet eredményt elérni. Figyelj a kajára (kalória deficit), és mozogj!

Én egy év alatt 24 kilót adtam le 16 évesen, hogy napi 5-6 km-t mentem egy nap (napi rutinhoz hozzátartozott), plussz a tesiórák, és tudatosan étkeztem.

2019. aug. 15. 22:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Az a probléma, ha továbbra is úgy kajálsz és úg yélsz, mint eddig, akkor a fatbond nem fog segíteni.

Maga a szer is azt mondja, hogy -462 kcal/nap, ami inkább semmi mint valami, zsírra vetítve 5 dkg, de ha úgy vesszük, akkor csak 2 szendvics. Szóval ha valaki azt hiszi, hogy egy ilyen tabletta segít és csinálhatja ugyanazt mint előtte, akkor az erősen téved. Ameddig nem állsz le a zabálással és nem kezdesz mozogni, addig nem sok reményed van. Az első körben a kaja mennyiségét kell csökkenteni. Tök mindegy mit eszel, csak ne sokat. Utána jön a mozgás: ha már érzed, hogy az energia szétvet, mert a szived nem a rengeteg tápanyagot dolgozza fel, akkor el lehet kezdeni a mozgást. Utána jön a tudatos kajálás, amikor már azt is nézed, hogy mit eszel és az un makrók, aminél elsősorban a szénhidrát mennyiségét kell levenni. De ekkora már vidáman lefogytál 10-15 kg, függően a kiindulási állapottól.

Szóval az első lépés a zabálás megállítása: annak pedig az a lényege, hogy nem eszel gyorsan. Ha az evésre szánt időt megnöveled, akkor jóval kevesebb kajára van szükséged. Figyelj mikor eszel, figyelj az étel ízére és hogy alaposan rágd meg az ennivalót. Ha ez megy, akkor nem kell annyi kaja.

2019. aug. 16. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!