Mostanában nagyon agyonreklámozott "Fatbond" fogyasztó kapszuláról vélemény?
Figyelt kérdés
Valaki használta esetleg,van tapasztalata? Vagy hallott róla valamit? Nekem sajnos sose meggyőző ha ennyire túlreklámoznak valamit.2019. febr. 27. 22:05
1/18 anonim válasza:
Az aki kitalálta, és árulja az dörzsöli a markát, és biztos, hogy keress vele egy kis pénzt a hiszékenyke miatt. Nincs olyan tabletta, krém vagy bármi ami segít a fogyásban. Ha fogyni akarsz akkor figyeld az étrendedet, és mozogj.
2/18 anonim válasza:
Kedves első, van ilyen tabletta, de bizony vényköteles, és nem épp ártalmatlan gyógyszer. Mindenesetre fogyókúrákhoz szokták felírni. Na nem az ilyen "Jaj karácsonykor telezabáltam magam, elkezdek fogyózni januárban" típusúakhoz. Hanem a súlyosan elhízott emberek fogyókúrájához, akik a túlsúlyuk miatt már életveszélyesen fenyegetettek.
4/18 anonim válasza:
Kár ilyenre költeni
Mozogni kell és normálisan étkezni. Bárki össze tud hozni így egy normális alakot. Aki nem, annak valószínűleg betegségei vannak, amit kezelni kell először.
Ez a csodabogyo valószínűleg semmiire nem jó.
Lehet króm tablettat szedni, csökkenti az édesség utáni vágyat. Mást én nem szednek
5/18 anonim válasza:
2. vagyok
Nyugodtan pontozzatok le, de itt van: [link]
6/18 anonim válasza:
Pénzkidobás, kipróbáltam már kb. mindent de semmi sem használt.
7/18 Szilvási Éva válasza:
Engem is érdekelne a Fatbond hatékonysága, de sajnos a vélemények nem a konkrét termék használata során kialakult tapasztalatokon alapulnak, hanem általánosságokról. Jó lenne, ha a kérdésre válaszolna valaki, aki a terméket használta is.
9/18 anonim válasza:
Nos, véletlenül Youtube nézés közben belefutottam eme gyöngyszembe én is. Picit kutattam és megosztanék pár infot. Minden terméknél érdemes megnézni, ki gyártotta, mit tudni róla, milyen híre van. A termék weboldalán, kapcsolat fülnél nem sok minden szerepel, viszont megtudni, hogy a forgalmazó a SCB Trade Kft. Amire ha rákeresünk, első találatok között szerepel, hogy a GVH 1,5 millióra bírságolta őket jogsértő állítások és reklám miatt. Aztán ott van még az összetevők listája: 100% növényi rostkomplex (zab). Ennyi. Igen a rost, meg a zab valóban segít, de fél kg-s csomag 200 ft-ért kapható, a havi 20 ezer helyett, amit lehet pl. alma+fahéj+méz-el is készíteni. A fahéj segít stabilizálni a vércukrot (nem leszel hamar újra éhes). A méz meg fontos enzimeket tartalmaz. A Fatbond rostkomplexben egy másik weboldalon leírtak szerint, bacteroidetes+bifido található. A bifido sokmindenben megtalálható, nem listáznám most, de pl. kefír+teljes kiörlésű termékek. A bacteroidetesnek utánaolvastam, végeztek külföldön kutatásokat vele. Egyik alapján, 61 felnőtt (nem valami sok) esetén a BMI enyhén alacsonyabb volt azoknál, akiknek a bacteroidetes száma magasabb volt. Viszont a teljes kiörlésű ételek növelik a bacteroidetesek számát is, a bifidoval együtt. Emellett mindenképp ajánlom omega 3 fogyasztását, len/halolaj. Remélem tudtam segíteni valakinek akár picit is. Szép napot, kitartás!
10/18 anonim válasza:
Ebéd előtt vacsora előtt 3-3 szem, már túl vagyok 15 napon s most már a második dobozzal fogyasztom. Étkezéseim mennyisége csökkent. Az étkezéskor a teltség érzésem már az eddigi szokásos adagjaim elfogyasztása előtt jekentkezik. Pótevések megszűntek/minimalizálódtak. Ha lelkileg rá is pörgök a pótadagra, akkor se bírok sokat enni, mert a teltségérzet megakadályoz. A mindjárt szét pukkadok érzés nem hagyja, hogy annyit egyek mint korábban. A reggelinél is már kisebb adag eltelít. Az édesség utáni vágy szinte teljesen megszűnt. Sok mindent próbáltam már, de ilyet ezidáig még nem tapasztaltam. Hogy nekem a tányéromon maradjon valami??? No ilyen még nem volt ezidáig :) Súlyvesztés 3 kg. Ezen számomra is meglepő tapasztalások után megjött a lendület :) így most 3 hónapig tervezem szedni a kapszulákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!