Hogy vegyem rá az apukámat, hogy vehessek egy iPhone-t?
Hány éves?
Mi ez a dedó, hogy közös számlára megy a SAJÁT kereseted, és apukáddal kell megvitatni mit vehetsz belőle, és mit nem?
Szerintem amiert te dolgozol meg, azt arra koltod amire akarod... X szazalekat hazaadod, de a tobbi a tied. Megy ruhara vagy akar iPhonera. A szuleid kicsit konzervativnak tunnek. Mennyi idos vagy?
Engem nagyon felidegesitene, ha a keresetemet mas osztana be es arra amire o ugy gondolja, hogy ertelmes. Az iPhone pedig igen is a telefonok kiralya, eddig volt 4-5 androidos telefonom, ossze sem hasonlithato egyik sem a mostani iPhoneommal, ami mar egy eve megvan es semmi baja.
"ő, mint a világon az egyetlen ember, akinek nincs okostelefonja"
Aha, mert mind a hét és fél milliárdnak telik rá, ugye?
akkor már ketten vagyunk apáddal, akinek nincs okostelefonja :)
senki nem tiltja, pénzem is lenne rá -akár részletfizetés nélkül is minden gond nélkül ki tudnám fizetni akármelyiknek az árát-, de nagyon jól elvagyok fenetudja hányéves butatelefonommal.
hívni tudnak, hívni tudok, egy telefontól nem is várok el többet.
szerintem túl fogod élni valahogy azt a csapást, hogy nincs okostelefonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!