"Gyors" fogyási módszer?
Tudom, sok idő kell, főleg ha tartós eredményt szeretnék elérni. Viszont augusztus elejére már jól szeretnék kinézni.
Nem vagyok elhízva, de vékonynak se mondanám magam: 173cm/63kg. Széles csípőm miatt nagy a popsim és vastagok a combjaim. Ezekre edzek rá + a hasizomra.
Elsejétől kezdve mozgok minden másnap (Rubint Rékával 45-60 perceket), nem eszek-iszok cukros és édes dolgokat, igyekszem betartani a napi minimum 3 l víz fogyasztását és ami az étkezést illeti: napi "5x de keveset" .
Max 5 kg-mot szeretnék leadni (a karantén alatt ennyit szedtem fel magamra). Ha ezt mind csinálom tovább 1 hónapig, milyen eredményt fogok elérni?
Ti hogyan fogytatok le?
17/L
Ha ilyen suly mellett edzel meg vastagabb leszel ami izom.
Ha fogyni szeretnél ne edzzel, ha nem ne egyél.
3 napi egy tál kaját.
Rosszul leszel, de lefogsz.
Nem fogsz jobban kinézni.
Tudom végigcsináltam.
178,/48kilo voltam.
Mindent kibirtam én is.
De iszonyú fájdalmaim voltak.
Hát köszi a válaszokat.😅
Nem vagyok anorexiás... még közel sem vagyok ahhoz, de nem is szeretnék. Nem csak magam miatt szeretnék leadni kilókat, sokan mondták már hogy nem ártana.
Én a 172 centimhez 70 kiló vagyok és nem kövér. Bár fenekem van.
63 kilósan az sem volt. Ne fogyni akarj, hanem inkább alak formálni. Erre gyors megoldás viszont nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!