Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak? Kellen egy jó...

Hogyan fogyjak? Kellen egy jó fogyási módszer!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval 170 centi vagyok és ma este volt 60,5 kg. 16 éves vagyok. Én soknak tartom magamat, a gimnáziumi osztálytársaimhoz képest. Szeretnék 55 kiló lenni, de az álmom az 50 kg. Úgy szeretnék lefogyni, hogy az izmaimból ne nagyon menjenek, de ha megy akkor edzek közben. Teniszezek heti egyszer, meg curlingezek heti egyszer. Tudom kevés (csak ez fér bele az időmbe). Otthon szoktam erősíteni. Valaki ajánljon olyan fogyási módszert, ami hatásos, és nem nagyon lassú. Lenne 1,5 hónapom lefogyni 55 kgre, mert az osztályban ilyen mérések vannak és jó lenne ott nem 60 kg lenni. Köszi előre is a válaszokat!

2020. jan. 8. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Kalóriaszámolás. Vsizont az 50 ikilót felejtsd el, menstrualni se fogsz mar annyival! És amúgy neg remelem van több motivációd egy iskolai merésnél, mert ennyi miatt hülyeség megcsinálni. Sokkal jobb cél lenne pár kilot leadni és közben egészsées étkezésre attárne, meg sportolni, izmosodni. De hát most a mérlegen levő szám miatt, azt ugyse nézi senki rajtad kívül, de az alakodat azt minden nap. Az meg nem csak egy számtól függ!
2020. jan. 8. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem sok a 60 kg a magasságodhoz. Ne akarj fogyni, kérlek. Nem attól leszel szép, hogy gebe vagy. A másik: a kiló, csak egy szám. Ha nem vagy elégedett az alakoddal, akkor inkább szánj több időt az edzésre, vagy keress hatékonyabb otthoni edzést, hogy formálódj. Ha izmos vagy, többet fogsz nyomni mérlegen, mint egy skinny fat típus, ami még csak nem is szép.

Egyél egészségesen, kiegyensúlyozottan, mozogj rendszeresen és hidd el, csinosabb leszel akár 65 kilósan is ilyen életvitellel, mint egy 50 kilós, magát éheztető testképzavaros lány, mert neked lesznek izmaid, attól pedig szép feszes formád.

Nem kell félni a kilóktól.

2020. jan. 8. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Erre egy kis képi bizonyíték:

[link]

Másosik válaszoló voltam.

2020. jan. 8. 22:29
 4/10 anonim válasza:
11%
Megaszongya hogy reggel mérd magad üres gyomorral 2 kila minusz. És mioyen a testalkatod? Van azért izmod? Mert akkor nem lesz sok a bmi d ami a testsúly magasság izomtömeg és zdírtömegből jön ki. A legjobb fogyási módszer pedi rendszeres egészséges reggeli 6 előtt vacsora és legalább 2 kila futás. Karácsony óta 7 kilát fogytam. Picit nygon elengettem magam szünetben.
2020. jan. 8. 22:35
 5/10 anonim válasza:
100%
Drágám, az ideális testsúly a magasságodhoz 62.75 kg. Az ideális szélsőértékeid 53.5kg - 72.0kg. Nehogy fogyózni merj. :) Nézd, sportolni sportolhatsz, kell is az erőnlét, de diétázni és koplalni nem szabad, felesleges, és csak ártasz vele magadnak. :)
2020. jan. 8. 22:45
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Én is mertem magamat mondom jaaaj jo lenne ha a 105 helyett csak 95 lennék 102 elertem. Merleget vettem amely megmutatja a testzsirt a vizet csontot, izomtömeget, es amikor latom h a testzsírom 18.8 % az izom 42% a viz meg 60.7 % elegedett vagyok.
2020. jan. 8. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
3. válaszoló: Persze a súly nem számít, de ne hazudjunk azért a kérdezőnek. Azokhoz a formákhoz igen is le kellett diétázni, persze előtte fel szedtek jó pár kiló izmot és helyes étrenddel és sporttal gyakorlatilag csak zsírt adtak le, ezért változatlan (vagy nagyobb) a súlyuk, mint előtte.
2020. jan. 9. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7-es diéta helyett inkább étrend váltás, amit írtam is a második válaszomban. Az egészséges étrend mindenkinek jót tesz. Akár van rajta plusz kiló, akár nincs. De a forma, amit elértek a linken látható lányok, ahhoz súlyzós edzés kell, némi kardióval kiegészítve. Ahhoz pedig kell az energia, a kellő tápanyag bevitel. Vagyis koplalással soha nem lehet elérni, mert képtelenség ezeket a gyakorlatokat szédülve, gyengén elvégezni 1 hétnél tovább, amikor kimerülnek az izmok. Leginkább a mozgás mikéntjét szokták változtatni szálkásításnál. Izom növeléséhez nagy súlyos, kevés ismétlés szám kell, szálkásításhoz minél több izomcsoportot egyszerre megmozgató, kis súlyos, sok ismétléses.

De még ha nincs is leszálkásítva az ember, 1-2 kg plusszal, ellenben izmosabban akkor is sokkal csinosabb lesz, mint kb 0 izommal, de zsírosan, felvizesedve.

3 éve edzek saját testsúllyal, és súlyzóval is, plusz 5 kiló van rajtam a kezdéshez képest, ellenben már kockás a hasam, kerek a fenekem, van vállam, karom, és összességében vékonyabb is vagyok. Soha nem koplaltam, vagy vetettem be durva fogyókúrát. Annyit változtattam, hogy több zöldséget és húst eszek, kevesebb cukros üdítőt iszom. De ez mindenki számára egészséges, nem csak a valóban túlsúlyos embereknek, akik 10-20-30 kilótól akarnak megszabadulni.

Ezen kívül a nagyon durva szálkás alakot, amivel fitness versenyre mennek a profik, hacsak nem olyan genetikailag az ember, nem egészséges fenntartani hosszútávon, így szükségtelen, sőt káros is az ehhez szükséges diétát ajánlani egy tizenévesnek. Fenntartható szinten szálkás anélkül is lehet bárki egészséges táplálkozással, kielégítő mozgással.

2020. jan. 9. 08:32
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Lowcarb
2020. jan. 9. 12:16
 10/10 anonim válasza:
48%
Ezt ismered? [link]
2020. júl. 11. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!