Ki tud valami jó diétát? Ami már bevált módszer volt neki? 20 kilót szeretnék lefogyni júniusig
Újévi fogadalom? Mert az nem fog tovább tartani január 20.-ánál.
Nekem ami bevált, hogy fele annyit eszek, és 2x annyit mozgok. Működik, de elég macerás, mert egyrészt fárasztó, másrészt éhes vagyok.
Szia nekem a szemelyreszabott etrend segitett amivel 10kg-t fogytam 63rol 53ra ami lehet nem hangzik soknak de nekem az eletem valtozott meg tole.
Tejtermeket alig ettem igy az nem hianyzott, a szenhidrat mennyiseget is jelentosen csokkentenem kellet (minden teljeskiorlesu vagy gluten mentes volt), edessegek is ritkan es akkor is dietas. Cukros gyumolcsok csak ritkan es reggel.
Amibol sokat ettem azok a zold zoldsegek minden mennyisegben, neha csirkehus/marha/pulyka. + Tojas neha
Amit soha nem ettem es azota sem az a bab, borso,repa,savanyusagok es disznohus.
Vajat lecsereltem kokuszvajra es igy tovabb...+ min 3 liter víz/nap
A válaszok remekül tükrözik hogy mindenkinek más diéta(?) válik be.
A receptúra nagyon egyszerü: kevesebb kalóriát vigyél be mint amennyit elhasználsz. Akkor fogyni fogsz. Lehet hogy valaki reggel kömnyebben veszi ha nem eszik....más este képes beérni egy tányér répával. A lényeg hogy amit megeszel, ne haladja meg a napi kalória szükségleted. Ha emellett még kicsit mozogsz is, a fogyás is beindul és az alakod is formálódik. Ehetsz tehát akár napi ötször is, csak nem mindegy a mennyiség
Az én életmódváltásom is újévi fogadalom volt, ráadásul egybekötve a cigi letételével.
2013 óta ki is tart, ma közel 50kg al vagyok könyebb és heti 4*10km-t futok, szezonban pedig ott vagyok több maratonon is. Idén terveim szerint a new yorkin is ott leszek. Szóval attól, hogy a többség nem tartja be, attól még nem hülyeség az újévi fogadalom és de sokan úgy működünk,hogy időpontokhoz kell kötsük magunkat.
Válasz a kérdésre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!