Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » S. O. S. , bevált puskázási...

S. O. S. , bevált puskázási módszerek? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Elfelejtettem,hogy holnap kémia doga!!!

Főleg elmélet lesz. kérlek mondjatok bevált,jó puskázási módszereket.

padtárstól nem tudok,2 sor lesz,telefont suliba tilos elővenni....

2015. febr. 23. 17:42
 1/4 anonim válasza:

"telefont suliba tilos elővenni"

Mert suliban nem? :D

Amúgy én keveset puskázok, de ha puskázok akkor kis papírdarabokat csinálok (ált 5 darabot) akkorát mint egy személyi igazolvány, és ezeket veszegetem elő a pulcsim zsebéből.

Ha nem ellenőrzi a tanár a kezeket, akkor írd a csuklód körüli területre a dolgokat, és legyél hosszú ujjúba.

2015. febr. 23. 17:53
 2/4 anonim válasza:

"Mert suliban nem? :D "

'Mert puskázni nem?' akart lenni sry :)

2015. febr. 23. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Csuklódra írd fel a puskát. Hosszú ujjú kardigánt vegyél és egy feltűnő karórát is. Amikor felhúzod a kardigánod ujját a puskáért, akkor simán hihetik, hogy az órát nézed, hogy mennyi idő maradt még a doga írására

2. Ha fal mellett ülsz, akkor alulra írd fel a puskát halványan. Nálunk például a falak tele vannak puskával, így ha a tanár meglátja az adott dolgozat válaszait a falon, nem vonja kérdôre a diákot, mivel bárki más felírhatta

2015. febr. 23. 17:55
 4/4 A kérdező kommentje:
A többieknek pedig köszönöm a hasznos válaszokat! ;)
2015. márc. 5. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!