Módszerek fogyásra gyorsan léteznek? Ti elmondanátok, hogy és mennyit sikerült fogyni és mennyi idő alatt?
2 hónap alatt 20 kg? Àlom. És nem is egészséges...A fogyàs egészséges módon lassú folyamat, rengeteg idő, kitartàs és türelem kell hozzà és teljes életmódvàltàs, nem ideiglenes fogyókúra. Nem könnyű. De befektetett meló nélkül nincs eredmény sem.
Én -18 kgnàl tartok majdnem 5 hónapja kezdtem. Szénhidràtszegény étrend, heti 3 x 1 óra mozgàs.
Én 7 hónap alatt fogytam 22 kilót. 2 hónap alatt lehetetlen, ha meg is csinálnád, lógna a bőröd, striás lenne, megereszkedne és semmi tartása nem lenne, sokkal csúnyábban néznél ki mint túlsúllyal.
Én heti háromszor futok 7-8 km-ert, naponta 20 percet plankolok, heti kétszer konditerembe megyek, és a személyi edzőm által összeállított étrendet követem.
A gyorsevés hizlal. A gyorsfogyás is.
A lényeg a tempon van: nem eszel gyorsan, nagyon lassan eszel és akkor szép lassan elkezdel fogyni. Lassan. 20 kiló fél év, szerencsés esetben. Erre a projektre a tapasztalatlanság miatt egy évet adnék. Meg azért, hogy fenntartható legyen. Két hónapra indításként tűzz ki 5 kilót, az tartható és bele is tudsz lendülni a dologba. Ha ez nem megfelelő, akkor biztos lehetsz benne, hogy vagy romlani fog a helyzeted vagy nem fog változni semmit. A terv szerint a fogyáshoz (és a hízáshoz is) idő kell és türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!