Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki ketogén diétázik mivel...

Aki ketogén diétázik mivel helyettesítitek a kenyeret? Mennyit mozogtok?

Figyelt kérdés
160 cm és 70 kg vagyok, szeretnék megszabadulni 10 kgtól legalább, de 15 lenne az álmom.

#Ketogén diéta, fogyás,
2020. júl. 1. 12:00
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Hozzászólnék a ketó dologhoz. Ferfiaknak lehet,hogy jó,de én nő létemre kicsit beijedtem. 12 napja csinálom ,fogamzásgátlót szedek,a ch átlag 20,ha szerencsém van,sikerül a 20 gramm.És most jön a de. Ugye a fogamzásgáló beállítja napra pontosan,hogy mikor kell megjönnie. Nekem van még 5 szem tablettám viszont ma reggelre pecsétlő szerű valami volt/van és görcsölök,mintha megvonásos készülne. Valami borult,valami nem jó szerintem. Tuti az ösztrogén szintemmel lett valami ,ami miatt úgy érzi a szervezetem,hogy most jött el a köztes vérzés ideje,tabletta ide-tabletta oda. 😕 Nagyon nem vagyok boldog 😕
2020. júl. 7. 07:11
 32/33 anonim ***** válasza:
31-es vagyok,eszembe jutott még valami . Első pár napban hasmenésem volt,majd a borzasztó szomjúság,napi 5-7liter vizet megittam/megiszok . Arra gyanakodok,hogy kimostam a fogamzásgátló hormonjait a szervezetemből.Ha már a vitaminokat-sókat kitúrja,akkor a hormonokat miért ne?! Szóval ha nő vagy,kétszer olyan alaposan járj utána a dolognak,különben jön a szopóroller..
2020. júl. 7. 07:15
 33/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó sok alternatíva van ketogén kenyérre, csak hogy válaszoljak a kérdésre, hátha másnak hasznos! :)

Mandulalisztből remek házi kenyeret lehet sütni, de ott van még a lenmag liszt is. Ha sütni nem szeretnél, akkor a pro body kenyér és a fitt&well magkenyér nagyon jó, 100 grammban 6 gramm ch van, így nagyon jól be lehet építeni a diétába, és a legtöbb hiperben van valamelyik. Emellett még ott van az atkins zsemle is, ami tulajdonképpen csak tojásból és némi krémsajtból áll.

2020. szept. 16. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!