Aki ketogén diétázik mivel helyettesítitek a kenyeret? Mennyit mozogtok?
Pl nincs szénhidràt anyagcserét érintő betegséged.
Nekem van, és 80-85 g napi szénhidràt mellett tudtam 50 kilótól megszabadulni. Dietetikus ajànlàsàra próbàltam meg és bejött.
Előtte 160 g szénhidràttal pl semmit sem fogytam ( orvos javasolta), pedig kalóriàban kevesebbet ettem mint a mostani fogyàsom előtt.
Ettől még ugyanúgy nem igaz, hogy nem szàmít a szénhidràtmennyiség.
A kalóriaelmélet önmagàban meg amúgy is egy kamu. Létfontossàgu dolgokat nem vesz figyelembe, pl hogy az adott kalória miből szàrmazik, mert màs tàpanyagból szàrmazó kalória màs hatàssal lesz hormonálisan a szervezet működésére.
De igaz, mondom, csak kalóriaszámolással fogytam 21kg-ot :D
Egyáltalán nem figyeltem a zsír-szénhidrát arányra.
Nézz utána a twinkie diet-nek.
Erről beszélek. Neked bejött, nekem meg nem, mert nem vagyunk egyformàk. A kalóriaszegény étrend se vàlik be mindenkinek. Az csak egy hibàs, több sebből vérző elavult elmélet, az emberi szervezet meg nem csak matek.
Természetesen lehetnek olyan emberek akiknek elég lehet csak kalóriàkat szàmolgatni, de ez nem mindenkire igaz.
Nem lehet ugyanazt a sablont mindenkire vàlogatàs nélkül ràhúzni, te pedig àltalànosítottàl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!