Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki ketogén diétázik mivel...

Aki ketogén diétázik mivel helyettesítitek a kenyeret? Mennyit mozogtok?

Figyelt kérdés
160 cm és 70 kg vagyok, szeretnék megszabadulni 10 kgtól legalább, de 15 lenne az álmom.

#Ketogén diéta, fogyás,
2020. júl. 1. 12:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Jaj ne, ő egy hatalmas kókler :D

[link]

2020. júl. 2. 08:12
 22/33 anonim ***** válasza:

Semmit sem rontottam el. De mindegy is. Akkor szàmolgasson kalóriàkat aki szeretne. De azért a szervezetre gyakorolt hatàsait, és a forràsokat érdemes figyelembe venni. Ő pedig nem kókler. Az egyetlen ember aki szàmomra hosszútàvon hatàsos és egyben élhető módszert ajànlott a fogyàshoz és életmódvàltàshoz.

Amúgy ketogén étrendet ,( zsír alapú , szénhidràtszegény étrendeket) màr sportolók is követnek. Nem egy ördögtől való dolog.

2020. júl. 2. 12:57
 23/33 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe ezt a videót is

[link]

[link]

Elismert élelmiszer ipari mérnök se igazán támogatja a zsír alapú táplálkozást. Továbbá beszélhetnél a ketontestek savas hatásánák a veszélyeiről, tök jó, hogy tud abból is energiát nyerni a test, viszont nem hiába nem arra lett kitalálva az ember, hogy ketontestekkel működjön, csak egy vésztartalék, ha nem képes a fő energiaforrását bevinni, mégse haljon meg.

2020. júl. 2. 13:41
 24/33 anonim ***** válasza:

Értsd màr meg, hogy nem mindenkinek jó ugyanaz az étrend. Én amúgy nem ketogén diétàt csinàlok, hanem LCHF- lowcarb életmóddal élek. 80-85 g szénhidràttal teljesen jól érzem magam. Nem fogok szénhidràtalapúan enni mert nekem az szar. Mióta leàlltam vele, megszűnt a gyakori éhség és a szénhidràtfüggőségem is, nincsenek falàsrohamok sem.

Egy élelmiszeripari ember persze hogy az olcsó szénhidràtot tàmogatja, nàlam gyakori éhséget okozott, ezàltal gyakrabban veszi meg az ember. Nanà hogy az élelmiszer ipar jól jàr. Én ezt nem tàmogatom.

De még egyszer és utóljàra leírom, mindenki úgy eszik ahogy akar. Te nyugodtan edd a 300 g szénhidràtod ha tetszik.

2020. júl. 2. 14:15
 25/33 anonim ***** válasza:
Teljeskiörlésű termékeket támogatja amiktől nem leszel éhes, maga ellen beszél ezek szerint?:)
2020. júl. 2. 15:14
 26/33 anonim ***** válasza:

Ettem én teljes kiőrlésű dolgokat mértékkel, sőt, teljes értékű gabonàkkal kellett felnyomnom a szénhidràtot mikor 160g chra voltam ítélve. Igen éhesebb voltam akkoriban, és semmit nem fogytam 1400-1500 kalória mellett sem. Teszem hozzà 175 centi vagyok, tehàt kell az energia. 1000-1200 nàl fogytam de akkor a szénhidràt is szinte csak zöldség volt, vagyis kevés. Viszont mivel akkor még nem voltam tisztàban bizonyos dolgokkal a tàplàlkozàst illetően, ezért túl kevés kalóriàt vittem be, kerültem a zsírt amik hibàk voltak, élhetetlen volt. Emellett ember legyen a talpàn aki képes úgy leélni egy életet, hogy 1200- 1500 kalóriàn koplal, és még mozogni is kéne mellé. Nekem nem ment. Egyszerűen kevés volt.

Most 2300-2400 kalóriàra jövök ki egy nap, mert ennyit igénylek,így nem vagyok éhes gyakran. Kevés szénhidràttal, több zsírral, sok fehérjével sokkal jobban érzem magam.

Elhiszem hogy van akinek jó az amit te csinàlsz, de nem mindenkinek.

2020. júl. 2. 15:52
 27/33 anonim ***** válasza:

Senki nem beszélt alacsony zsírról, a szakma az energia 30-35%-át zsírból javasolja. A kulcs a kiegyensúlyozott étrend.

Próbáltam 100g ch alatt lenni jóval, próbáltam a nagyon alacsony zsírbevitelt, és azt is hogy nem figyelem az arányokat, egyiknél sem volt kitűnő különbség. Kutatás se támasztja alá, de a szakma sem ,ami alatt az egyetemi közeget értem, de a biológia sem, olyan van, hogy az egyik fajta étkezést nagyon rosszul kivitelezed és nagyon belassítod az anyagcseréd, de azt ne rójuk fel a tápanyagnak.

2020. júl. 2. 16:42
 28/33 anonim ***** válasza:
Persze hogyne. Na jó...értetlen vagy, nem kicsit. Nem írom le szàzadjàra. Tovàbbi jó kalóriaszàmolgatàst meg sok szénhidràtot neked. Szia.
2020. júl. 2. 17:09
 29/33 anonim ***** válasza:
Amikor elfogy az érv ott jön a személyeskedés.
2020. júl. 2. 17:43
 30/33 anonim ***** válasza:
Mindenki maga érzi, hogy mi a jó neki, milyen tàplàlkozàs mellett érzi a legjobban magát.
2020. júl. 2. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!