Nálatok is így volt? Ketogélen diéta.
Mióta csinálod? A hirtelen ch csökkentés az első napokban elég kellemetlen tüneteket tud produkálni. Fejfájás, kevés energia, rossz közérzet. Aztán a szervezeted elkezd átállni, a szénhidrátok helyett a zsírból jut energiához. Én ugyan nem ketózok, de amikor kb. felére-harmadára csökkentettem a ch-t, 3 napig elég vacakul voltam. Azóta viszont sokkal jobban érzem magam, több az energiám, mint a korábbi étrendemen.
A ketót ésszel kell csinálni, jól beállítani a makrókat, odafigyelni a vitaminokra, ásványi anyagok (kálium, magnézium) esetleges pótlására. Keress fórumokat és kérdezd meg azokat, akik már régebb óta csinálják, mit javasolnak.
Mikor kezdted, és miket eszel pontosan?
Nekem egy napig volt nehéz mikor ketóztam.
Azt mondom, várj egy pár napot. Ha nem változik a helyzet, beszélj dietetikussal, egy próbát megér.
De nem mindenkinek válik be a keto.
Kell egy kis idő, míg átáll a szervezeted. Én sem ketózom, de ha hétvégén jól becsokizom-besütizem, hétfőn meg normális dolgokat eszem (és kevesebb gyorsan felszívódó szénhidrátot), elég furán szoktam érezni magam.
Ha nagyon rosszul vagy, akkor átmenetileg emeld meg a szénhidrátbevitelt, és kisebb lépésekben csökkentsd csak.
Na a részletek : Nem számolgatom szóval szerintem szénhidrátból a megadott menyiség felét sem viszem be.Zsírból sem eszem annyit amennyit kellene.De nem bírok annyit enni.
Nemtudom mit ehetnék amibe sok zsír van vagy mennyi az annyi.
Esetleg valaki tudna példát mondani,hogy mit egyek egy nap és mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!