Ez milyen eredményt hozhat?
16 éves lány vagyok és a súlyommal jojózok már vagy 3-4 éve. Tavaly sajnos anorexiás is lettem, lefogytam 55-ről 48kg-ra. Természeten vissza is szedtem, sőt, felmentem egészen 63 kg-ig. Most kb. 2 hónap alatt elég lassan leadtam annyit, hogy 58-59 körül legyek.
Konkrét célsúlyom nincsen, főleg mivel edzek is és így izom is jön fel rám.
Legjobb barátnőm kihívott egy olyan 14 napos challengere, hogy:
Nincsen:
- Chips
- Csoki
- Alkohol
- Édesség
- Gyors kaja
- Cukros üdítő
- Sütemény
- Fehér kenyér
- Hozzáadott cukrok (pl. Kávéban, vagy bolti kávékban, kakaóban)
Úgy gondolom hogy ez nem nehéz és 2 hétig full szigorúan tartani fogom amíg megy a kihívás, utána pedig maradok ennél az étrendnél, viszont hogy meglegyen a balance, olyan heti 2 csalóétkezést be fogok iktatni. Természetesen ehhez megy heti 3 edzés is, és a listához vettem 2,5 l vizet.
Magára a kihívásra egyik osztálytársam azt mondta (akinek egyébként 0 konyítása van az ilyenekhez) hogy ettől nem fogok lefogyni, nem megyek vele semmire. De ha belegondolok azért nyomtalanul sem maradhat az én koromban egy ilyes fajta megvonás.
A 0 konyítás nem igaz. Valószínűleg másképp étkezik, mint ti. Nálam ez semmi gondot nem jelentene, nem lenne kihívás, fogyókúra nélkül is így eszem, iszom.
Amennyiben ezek a dolgok a mindennapjaid része, akkor érdemes tartani magad ehhez a későbbiekben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!