Heti 3x 40-45 perc kocogás hozhat eredményt diéta mellett?
Két gyermekem van, a Kisebb másfél éves. Nem sok segítség akad a férjemen kívül, jelenleg heti 3x, max 4x tudok eljutni kocogni. Ennek is örülök,hogy összejön.
Az étkezésemre figyelek, nincs fehér liszt, cukor.
Csak nem tudom,hogy nem kevés-e ennyi mozgás?
biztosan lesz eredménye. Ha mozogsz, figyelj oda a pulzusodra, hogy maradjon a zsírégető tartományban. A kerékpározás is jó, kíméli az izületeidet meg a melledet. A mozgás miatt javul az anyagcseréd, és kicsivel kevesebb kajabevitel mellett látványos lesz az eredmény.
Tavaly heti 3x90 perc bringázással és minimális étrendre figyeléssel (nem volt látványos mennyiség csökkentés, csokoládé és alkohol elvonás viszont igen) 112-ről 106 -ra mentem le júniustól októberig, és jobban éreztem magamat. 42 éves 188 centi magas férfi vagyok, az ideális testsúlyom 85 kiló körül lenne, szóval nincs megállás meg hátradőlés, idén folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!