Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Vegyek új ruhákat, vagy várjam meg amíg visszafogyok a régiekbe?

Figyelt kérdés
Sajnos már nem jók rám a ruháim. Nem azt mondom, hogy nem jönnek fel, de például a farmerok feszülnek, a pólók ujjai se olyan kényelmesek. Így olyan ruhám, amibe konfortosan érzem magam, alig maradt. Nem tudom hogy a fogyásom szempontjából jobb lenne e, ha vennék pár darabot, amibe legalább a fogyásom alatt csinosnak érezhetem magam, vagy egyáltalán ne vegyek semmit, és várjam meg, amíg visszafogyok a régiekbe.

2020. jún. 26. 13:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
Én vettem pàr nadràgot életmódvàltàs előtt, hogy kényelmesen legyek, és tudjak mit hordani. Engem inkàbb motivàl, hogy azóta az összeset csak övvel tudom hordani mert leesik amúgy, mindenütt lógnak így friss méréssel ma reggelre -50 kg utàn. Nem tervezek venni egyelőre,kényelmesek. Csak annyit akarok ruhàra költeni fogyàsi szakasz alatt, amennyit nagyon muszàj. Most pénzem sincs rá amúgy sem, eléggé lemerültünk anyagilag, így , hogy a karantén alatt szünetelt a munkahelyünk, nekem és a pàromnak is.
2020. jún. 26. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Én vennék. A fogyás nem egy gyors folyamat, addig is érezd jól magad. Én fogyás után megtartottam pár nagyobb ruhadarabot (farmerek, pólók), biztos ami biztos alapon, bár azóta se híztam vissza. Pár ruhát pedig beszűkítettem, volt, amibe csak a derekában lévő gumit kellett kisebbre venni. A legnagyobb méretű ruháim 42-esek voltak, most 36-38 a méretem. De vannak olyan felsőim, egyrészes ruháim is, amik mindig jók voltak rám, mert elég nyúlós az anyaguk és jó a szabásuk.
2020. jún. 26. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
96%
Mindenképpen vegyèl,ne büntesd magad,ok,hogy fogyni szeretnél,de attól még érezd jól magad a mindennapok folyamán.Vegyél olyan darabokat,amelyeket később is tudsz hordani.Most nyár van ,szerintem a culotte nadrágok vagy egy pár lazább póló kényelmes,és mivel laza cuccok,ha le is fogysz,tudod őket hordani.Vagy pl.maxi ruhát
2020. jún. 26. 21:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Még egy ötlet esetleg, főleg ha van varrógéped: próbálhatsz olyat venni, amit utána kis átalakítással továbbra is fogsz tudni hordani. Felemelő érzés, hogy "úgy lefogytam, hogy beljebb kellett vennem a nadrágot" :-) Nyári ruhából simán lehet kapni ilyet, a vastagabb téli már problémásabb lenne.
2020. jún. 27. 16:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, és a kedves válaszokat!
2020. jún. 27. 16:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Detto mint a 7-es :D Megspékelve azzal, hogy én a barátom szabadidőgatyáit lopkodtam, mert csak az jött rám. :D Kérdező, szerintem is vegyél pár alapdarabot, érezd attól még jól magad a ruháidban.
2020. jún. 29. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!