Nektek ez a nap így beleférne nyugodt lelkiismerettel vagy azért visszafognátok miatta a következő napot?
Reggeli: Málnás péksütemény
Tízórai: Alma
Ebéd: Rakott zöldbab a fő hozzávalók: zöldbab, pulykadarálthús, kuszkusz
Uzsonna/nasi: Lencse chips
Most megyek 1 órás csoportos zsírégető tornára, aztán vacsora: Egy melegszendvics (sonka sajt) és saláta (öntet meg mindenféle nélkül.
Sajnos a péksüti így sikerült, nem otthon voltam tegnap nem volt már időm munkába menet se boltba se semmibe beugrani, ez volt a büfében hirtelen. A vacsorai melegszendvicset meg annyira kívánom már egy hete, hogy inkább akkor mára iktatom be.
N/164/54
Nem fogyni szeretnék, inkább csak megállítani azt a hízást, amin elindultam az elmúlt 4 hónapban és valahogy egy egészségesebb rendszert kialakítani az étkezés terén. Hasonlóan szoktak amúgy alakulni a napjaim, csak a reggeli szokott inkább túró és gyümölcsök vagy túró és zöldségek lenni,néha zabkása plusz a chipset csak akkor engedem meg magamnak, ha tornázós nap van. Ja és inni vizet, időnként egy kis üveges gyümölcs smoothiet délelőtt és zöld teát iszom édesítővel meg fekete teát egy kiskanál mézzel és kevés tejjel.
A salátára reszelj rá bármilyen citrus héjat (mandarint is), nagyon feldobja!
Ettől semmi lelkiismeret furdalást nem kell érezned.
Én teljesen nyugodt lennék egy ilyen nap után, főleg, hogy mozogtál is. Néha belefér egy péksüti vagy egy szendvics. Egész jó étrend, a súlyod is teljesen jó.
N/163/54 :)
Ez teljesen korrekt alkalmanként. Nem kell minden finomságról lemondani, sőt, a tartós súlytartáshoz, diétához kell, hogy néha picit engedj magadnak ilyesmiket, mert így nem unsz bele, nem érzed kínlódásnak, tehát hosszútávon működni fog. Én hétvégente teljesen azabadon eszek, pedig szeretnék pár kilót leadni. Nyilván nem zabálok, de hétvégén lelkiismeretfurdalás nélkül belefér egy egészségtelen rágcsa, hamburger, vagy pizza. Sőt, ezen a héten picit lazább voltam baráti találkozók miatt, mégis látványosan kevesebb a zsír rajtam (hozzáteszem, hogy 5 óra edzésem volt, akrobatika és saját testsúlyos edzések). A kis péksütid ehhez képest semmi :D
Szóval ne aggódj, és ne büntesd magad.
Köszönöm a válaszokat. Békét kötöttem a lelkiismeretemmel. 😊
A lepontozó nem én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!