Miért nézek ki sokkal kövérebbnek, ha visszafogytam a szülés elötti súlyra?
Figyelt kérdés
Visszafogytam , nem éhezéssel, hanem ket ev alatt, mozogtam is
Megis hájasabb vagyok mint rég
#kinndulósúly
2018. júl. 25. 08:49
1/6 anonim válasza:
Megváltozott a testösszetételed. Ugyanakkora súly mellett nézhet ki valaki hájasnak és szálkásan izmosnak is. Mit sportoltál? Lehet, hogy egy kis súlyzós/erősítő edzés segítene a problémán.
2/6 A kérdező kommentje:
Gyors seta , futás
A derekam maradt iszonyú hájas egesz hátra plusz has
2018. júl. 25. 09:45
3/6 anonim válasza:
Nem a kinyúlt bőr lesz az?
Kellene egy kis izomépítés, mert eltolódtak a tested "összetevői".
4/6 anonim válasza:
Vagyis az izmaidra nem fordítottál figyelmet, így azok leépültek a fogyás során. Hasi hájasságot a terhesség okoz, mivel védőzsírt növeszt és kinyújtja a bőrt.
5/6 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom ha bör az bakker , mindenesetre nem lóg , Jezusom de lehet az bör
2018. júl. 25. 13:19
6/6 anonim válasza:
Szia, szerintem kerj tanacsot egy edzotol, aki jobban ert a test osszetetelehez. Egyebkent csak a sajat peldam: 13 eve 55kg-osan teljesen mashogy neztem ki, mint most, sokkal hurkasabbnak tuntem, pedig ugyanolyan magas voltam. En mondjuk meg nem is szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!