Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik sokat híztak várandósság...

Akik sokat híztak várandósság alatt, szülés után mennyi idö alatt adták le és hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

61 kilóval kezdtem a gyermekvárást és 83,5-lel zártam. Bármit tettem, csak jöttek a kilók. el év eltelt a szülés óta, 1,5 hónapja nem szoptatok, diétázom két hete (elötte sem zabáltam) és egy deka sem távozott :(

2018. máj. 22. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Két hét az semmi egyrészről,másrészről fogalmunk sincs mit jelent nálad a diéta, számold ki valami netes kalkulátorral hány kalóriára van szükséged a fogyáshoz és egyél ez alatt . Meg valami mozgás sem ártana ,persze anélkül is fogyni fogsz ha deficitben maradsz ,de mondjuk heti 3*1 óra tempós gyaloglás már sokat dob a dolgon .
2018. máj. 22. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Szoptatás után még sokáig magas marad a prolaktin szint.

Nekem a mozgás segített. Egy órára magamra kötöm a kicsit, úgy sétálunk, este torna otthon, dvd-re, és egy kis súlyzózás. Mellette a kalóriabázison írom, hogy mit eszek. Mindent, az utolsó falat csokit is. 1600 kcal mellett havi 3-4 kilót tudok fogyni. Még az elején vagyok.

2018. máj. 22. 13:38
 3/4 A kérdező kommentje:
1300-1400 kcalt eszem ès 120 ch-t egy nap ès egèszsèges dolgokat eszem (zöldsègek, csirke, couscous...stb) minden màsnap edzek 20-30 percet, plusz minden nap sètàlunk normàl tempòban 1,5 òràkat. Edzeni màr 1 hònapja elkezdtem. :/
2018. máj. 22. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Így elég bizonyos, hogy fogyni fogsz, de 2 hét annyira rövid idő s a testsúly is ingadozik, nem csoda, ha még nem látod az eredményt.
2018. máj. 22. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!