Ez már kötényhas? Kép a leírásban.
165 cm és 65 kg-os nő vagyok.
10 kiló felesleg van most rajtam kb.
3 éve szültem.
55 kilóról 7-re híztam.
Rengeteg víz volt rajtam és a hasam akkora volt, mintha ikreket vártam volna, pedig csak egy 3150 grammos 55 centis baba volt bennem.
Kb 1 hónappal szülés után 63 kg voltam.
A többi már tényleg csak felesleg volt, mert addigra már lement az összes víz rólam.
1 évvel utána újra 55 kg voltam és a hasam akkor sem lett lapos.
Aztán lassan vissza szedtem a leadott kilókat és így vagyok most 65 kg.
Már diétázok, de félek, hogy a hasam sosem lesz lapos.
Ha előre hajolok nagyon lóg.
El van vekonyodva a bőr rajta tapinthatóan.
Ilyen a kötényhas?
Határeset szerintem,kicsit meg van ereszkedve a bőröd,de zsír is van ott rendesen .
Lehet,hogy teljesen lapos már nem lesz 55 kilóval sem,esetleg kicsit alá kell menned ,ha az utolsó 2-3 kiló pont a hasadon van . Mindenesetre valamennyit mindenképp javítana ha lefogynál ,de így sem vállalhatatlan egyáltalán.
Szerintem ez még nem mondható kötényhasnak.
Sosem voltam hasra hízós típus, viszont mióta szültem szinte minden felesleg odamegy.
Nagyon szégyenlem, meg a párom elől is rejtegetem.
Ha kell lefogyok 52-re, csak végre lapos legyen és ne lógjon.
Főleg baloldalon van megereszkedve (1.kép).
Akkor még talán szerencsém lesz és nem kell plasztikáztatnom?
Kollagén kapszula segíthet vajon?
Ez az. De ne keseredj el. A striákon kívül minden eltüntethető.
Egyrészt kezdj el gyúrni, másrészt nézz utána a coolsculpting technikának. Az egy nem invazív orvosi eljárás, amelynek keretében gyakorlatilag lefagyasztják a zsírpárnát. A zsírsejtek ezután fokozatosan elpusztulnak, és a vizelettel kiürülnek. Kb. 3-4 hónap alatt felszívódik a zsírpárna. Nem fájdalmas, nincs semmilyen hatása, csak leülsz, bizergálnak kicsit a géppel, aztán mehetsz, élheted az életed, akár azonnal a konditerembe is mehetsz.
Nem kell szégyellned ,micsoda hülyeség ez . A kollagén kapszula az mindenképp hasznos , de mondom szerintem csak kicsit több háj volt ott 55 kilósan ,mint kéne .
Plasztikáztatni azt passzolom,szerintem ezt el lehet tüntetni sporttal meg diétával,de majd úgyis meglátod . Első válaszoló voltam.
Nálam szerintem az a probléma, hogy iszonyúan kitágult a bőröm terhesség alatt, a hasam akkora volt, mint egy hordó.
Ha a zsír lemegy, szerintem már akkor sem lesz igazán feszes a hasam.
Ismerősök között is híztak ennyit, meg többet is, de nem volt óriás hasuk csak sok feleslegük és van köztük aki teljesen laposra gyúrta a hasát.
Sőt a hugomnak 20 kiló felesleggel is feszesebb a hasán a bőr, mint nekem.
Igaz ő terhesség alatt csak 10 kilót hízott, a többit utána szedte fel.
"Sosem voltam hasra hízós típus, viszont mióta szültem szinte minden felesleg odamegy."
Mert a terhesség elején felépít egy zsírréteget a szervezet a hason, hogy mechanikailag védje a méhet, ezért hajlamosabbak hasra hízni a gyerekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!