A "kötényhas" mivel tüntethető el?
Nem kell óriásit elképzelni,de engem zavar ez a hasi zsírpárna,na meg fogyni is jó volna legalább 8 kgt...
Most vagyok 71,és 46 éves, 161 cm....
A gyaloglas is levisz hasrol?kb mennyit,es milyen gyakran csinalod?en futni akarok majd...
Sajnos lehet mar hormonalis is nalam mert lezd a mensim is vacakolni...valtozokor...anyagcsere lelassulas...
En is kevesebbet eszem de ..
Szálkásító diétával. Helyi zsírégetés nincs, ezáltal gyakorlatokkal zsírt nem égetsz. Gyorsabb tempójú séta jó aerob mozgásnak, a kocogás meg enyhébb kardionak, ezzel zsírt égetsz, de étrend nélkül az egész lósz.a.rt nem ér.
"Levest,vagy egy szendvics,nekem másképp nem megy le."
Őszintén, ha a kajádra nem figyelsz mit vársz? Szendvics? Miközben fogyni akarsz? Komolyan? Nem keveset kell enni, hanem számolni a kalóriákat és minőségi kajákat bevinni, sok tápanyaggal. Ha keveset eszel az koplalás, aminek semmi értelme nincs, mert a szervezeted az izmot kezdi bontani, ezáltal még löttyedtebb leszel. Arról nem is beszélve, hogy egészségtelen, és utána visszahizod az egészet, ha nem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!