Mit tehetnék még az alakommal?
2014-ben kezdtem el a fogyókúrámat, akkor voltam 98 kiló. Mára mr 58-60 kg vagyok a 169 magasságomhoz. Tornázok heti 5x kardiót és hasizomerősítő gyakorlatokat (mellette fogyókúrázok) viszont az alsó hasam katasztrófa. Tele van narancsbőrrel és olyan mintha kötényhas alakult volna ki. a Köldökömig egész szép az alakom viszont az alatt szőrnyű. Sokszor sírok miatta. Mit tehetnék ellene?
16/L
Kedves kérdező! :)
Megértem a problémádat, de bárki bármit is mond, van megoldás. Mint ahogy a kedves #1-es említette el kell fogadnod magad! Tanuld meg szeretni azt akivé váltál. Légy pozitív bármennyire is nehéz. Ha elfogadod önmagad szépen, lassan a kellő időben meg fogsz tisztulni. Könnyebben fogod az életed és a környezeted szeretni, irányítani. Nekem ez sikerült.
Elsősorban az elfogadás a lényeg!
Hogyha ezt rizikós és fárasztó útnak véled akkor kérj segítséget!!
Nem szégyen, ha ezzel bőrgyógyászhoz vagy akár egy profi fitness edzőhöz fordulsz!
Valamelyik (vagy akár mindkettő) nagyon nagyon sokat tud segíteni, hidd el!
Próbáld meg! Tenned kell azért, hogy ez a helyzet jobb irányba forduljon. Csak nyerhetsz azzal, ha segítséget kérsz! :)
Mondtam menj terembe edzeni hogy felszedj egy kis izmot es akkor kevesbe log vagy egyaltalan nem fog
Mar ha a betegseg engedi hogy jarj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!