Mit tennétek a helyemben? Vegyek új ruhákat, vagy várjam meg amíg visszafogyok a régiekbe?
Figyelt kérdés
Sajnos már nem jók rám a ruháim. Nem azt mondom, hogy nem jönnek fel, de például a farmerok feszülnek, a pólók ujjai se olyan kényelmesek. Így olyan ruhám, amibe konfortosan érzem magam, alig maradt. Nem tudom hogy a fogyásom szempontjából jobb lenne e, ha vennék pár darabot, amibe legalább a fogyásom alatt csinosnak érezhetem magam, vagy egyáltalán ne vegyek semmit, és várjam meg, amíg visszafogyok a régiekbe.2020. jún. 26. 13:47
1/16 anonim válasza:
Én vennék. Sóherként a lidlt ajánlom szinte minden héten van póló meg rövidnadrág 1000-3000/db körüli áron
2/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy a nagyobb ruhák visszahúzzanak, viszont a kisebbek meg állandóan elkeserítenek, hogy egy jó ruhám sincs, amibe jól érezhetném magam, a fogyás pedig tudom hogy hosszú folyamat lesz, és nem szeretném végig rosszul érezni magam:/
2020. jún. 26. 13:49
3/16 anonim válasza:
Miért húzna vissza? Csak a kényelmes ruhák miatt akarsz lefogyni?
4/16 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem amiatt. Magam miatt elsősorban, hogy jobban érezzem magamat a bőrömben.
2020. jún. 26. 14:22
5/16 anonim válasza:
Szerintem a kényelmetlen ruha miatt is rosszul fogod érezni magad, és a rossz lelkiállapot visszaveti a fogyást. Vegyél annyi ruhát, hogy legyen kényelmes ruhából egy minimális készleted. Nem fog ez visszafogni szerintem :-) Majd később egymás mellé teheted a bő ruhás képeket, hogy előtte-utána, látványos lesz.
7/16 anonim válasza:
Velem is ez volt és voltam olyan h*lye, hogy nem vettem. :) Úgy voltam vele, hogy "minek? úgyis vissza fogyok, akkor meg 2 hónap múlva mehet a kukába, kidobott pénz". Aha. Két évbe telt, amíg össze tudtam magam lelkileg szedni és egészségesen vissza fogyni. Már a végén nyúlósabb edzőnadrágba mentem mindenhova, napokig ugyanabban, mivel más nem jött fel rám. Nagyon szégyelltem, de túl makacs voltam.
8/16 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem beszerzek párat, a legszükségesebbeket. Nem akarok most se igénytelen lenne. Látok az utcán teltebb lányokat, és igaz, hogy van rajtuk felesleg, de adnak magukra, és csinosan felöltöznek, így azért pedig nem is néznek ki rosszul:)
Én meg ugyanazt csinálom mint az utolsó válaszoló:D, edzős cica naci, póló kombó
2020. jún. 26. 14:49
9/16 anonim válasza:
Szerintem vegyél néhányat. Nem kell túlságosan drágának lenniük, hogy ne érezd úgy, hogy vagyonokat dobtál ki az ablakon egy ideiglenes élethelyzet miatt, de valamiben járnod kell addig is, amíg lefogysz. Ne kényelmetlenkedj minden áldott nap.
10/16 anonim válasza:
Ha olcsón akarod megúszni, nézz be turiba. Nem csak agyonhasznált rongyok vannak, hanem sokszor új darabok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!