Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen elviselhetetlen az életem? Anyám mért csinálja ezt velem?
hoppáá a vége lemaradt..
szóval nem hiszi el, hogy nála alszom, és olyanokkal jön, hogy megölnek meg minden hülyeség..
Na megint lemaradtam.. -.-'
Szóval fodrászhoz se enged, se a barátnőmhöz aludni.. nem hiszi el,hogy oda megyek.. és 1 barátnőm van, ő is megfog utálni..
Bocsánat de nem állom meg szó nélkül.
Amíg szerintem mindenki tud tisztességes válaszokat írni
a kislány egy ilyen oldalon ossza meg valakivel a bánatát
emberi hangon.Szerintem a minimum az ha segíteni nem tudok ,nem rugok bele még egyet.Elég nagy szégyen ez az anyjának!!!!!!Hogy itt kell tanácsot kérnie.
Teljesen széthullottak a családok elég gond ez annak aki benne él és kegyetlen nehéz rajta változtatni.
Azt mondom próbálj anyuddal ne veszekedni,beszélni.
Addig ne hagyd a dolgot amig nem juttok dülőre.
Úgy gondolom hogy anyukád elég nehéz helyzetbe keverte magát azzal a kapcsolattal,amit te leírtál.
Sajnos a szülők sem hibátlanok ;).
Viszont akkor is szülők.Nem könnyű a helyzeted és a feladatod,mert egy anya akkor is a legfontosabb személy a
szívednek ha nem hibátlan. :)
Gondold át hogyan nyithatnád fel a szemét,hogy
a kapcsolatotok nagyon elromlik ha nem figyel majd
rád jobban,de nem úgy hogy eltilt mindentől és mindenkitől,hanem úgy hogy a kis lelkedet ápolja,gondozza.
Hogy újra megbízzon benned és elengedjen,esetleg megismerje a barátaidat.
Fel a fejjel és sose búsulj ami nehézség csak egy új feladat ami megoldásra vár. :)
...az összedőlt romok felett néha a legszebb virág fakad...
Írd fel mi az ami bánt és mond el ne veszekedj mond el...
Azért hogy Te adj esélyt magatoknak...ne legyen harag a szívedben mert megmérgez minden kapcsolatot,testet,lelket.Próbálj megbocsájtani...Légy Te nagyvonalú hogy ne téged nyomasszanak a fájó emléken éveken át. :) Rajta kislány és nagy dolog hogy segítséget mersz kérni bátor vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!