Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás utáni, egyedülálló anyaként hogy kezdjek hozzá újraépíteni az életem, h kezdeményezzek nála?
Fél év után még csak a gyerekeddel törődj,ne a pasikkal!
Először válj el, ha majd szabad leszel,és tudod rendesen nevelni a gyereked,akkor kereshetsz olyan pasat,aki vállalja a gyerekedet és a gyereked is jól kijön vele.
Elsősorban anya vagy,csak másodsorban nő. Férfi nélkül ki lehet bírni pár évig is.
Hát igen, kicsit furcsa hogy te már a pasizáson agyalj. Az is furcsa amit írtál, hogy ,,nem apát keresek, hanem férfit".
Egy férfi igenis legyen apa is a gyerekednek, amikor pasizol, ne csak magadra gondolj, hanem a gyerekedre is.
Amugy meg sok mosolygás, kedvesség, közvetlenség, lazaság. Ha valóban tetszel neki akkor kezdeményezni fog egy találkozót.
Ha több mint fél éve szétköltöztek, akkor az a kapcsolat nem most romlott meg, nem is fél éve. Nincs arról szó, hogy mióta tart a probléma. Vannak olyanok, ahol akár hónapok óta nincs testi kapcsolat. Ki tudja, mióta tart. Ha már évek óta nem feküdtek le egymással, szerintem természetes hogy a nőnek már van igénye arra, hogy valaki átölelje és hozzábújhasson.
Az is természetes, hogy most csak egy férfit keres nem apát. Gondolom nem is egyből azt akarja, hogy összebútorozzanak, hanem egy pár kávézás, szórakozás (mozi).. aztán pedig meg lehet látni, hogy milyen komoly lesz.
Nem kéne egyből pálcát törni az anyuka felett.
Gondolom az meg senkit nem zavar, hogy apuka esetleg jobbra-balra kefél.
>>Az is furcsa amit írtál, hogy ,,nem apát keresek, hanem férfit".
Miért furcsa? Van azoknak a gyerekeknek apjuk. Csak épp nem lakik velük. Miért kellene az új partnernek APÁNAK lennie? Nincs arról szó hogy összeköltözne valakivel. AZ új férfi csak egy társ, meg a közös programoknál fogadja el hogy esetleg ott vannak a csemeték, de a nevelésük ne az ő dolga.
Szia, egyet értek veled. Én is a válás szélén táncolok, és remélem, majd egyszer lesz bátorságom újra randizni. Már több mint másfél éve nem éltünk nemi életet a férjemmel, megcsalni nem fogom, de ha elválunk,biztos hogy első körben nem apukát keresek majd a gyerekemnek.
Az viszont kicsit durva hogy megmondd nekik kerek perec, hogy le akarsz vele feküdni, hiszen az el is riaszthatja, és gondolom, mint nőnek elsősorban az hiányzik hogy újra nőnek érezhesd magad, a randevúk, a "szerelem".
Szerintem csak flörtölj vele, bátorítsd, de ne rohand le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!