Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarnátok-e kapcsolatot egy egyedülálló 3 gyermekes nővel?
Én biztos, hogy nem, de egy szintén elvált családos férfival minden esélyed megvan a boldogságra.
30F
Részemről miért ne? Mármint nem kizáró ok. Nagyon kevés olyan ok van, ami valóban kizáró, ezek általában úgy is csak hosszabb együttélés, elmélyült intimitás után derülnek ki. (Sajnos?)
43/F
Én 42 éves férfi vagyok, és én el tudnék fogadni páromnak egy háromgyerekes nőt is, ha nem csak a gyerekeinek akar élni, hanem a párjának is.
Lényeg, hogy legyen kedves, tudjon szeretni, ne utasítsa el a férfi közeledését és ne az anyagiak miatt keressen párt. Az olyan nőket nem akarják a férfiak, akik csak azt nézik bennük, hogy ő majd hogyan tud minket eltartani.
Válás után már másként gondolkodik az ember, nagyon sok idő kell bizonyos dolgok olyan szinten való elfogadásához, ami az első házasságban természetes volt.
Szóval nem a gyerek a gond elsősorban.
anyukám 27 évesen maradt egyedül 3 kisgyerekkel. és a válás után összejöttek apával minden gond nélkül én lettem a 4. gyerek. 30 éve együtt vannak. Nem mondom hogy nem voltak konfliktusok de miután én is megszülettem anyukám látta hogy milyen jó apa az apám mert nem tett különbséget köztünk. A bátyáimnak már vannak gyerekei akik imádják a papát és nem foglalkoznak vele hogy nem egy a vezeték nevük. Az egyik rengeteget van a papával, jobban szereti mint a másik rendes papát.
Szerintem lehet társat találni, anyukámnak sokan csapták a szelet 3 gyerek ellenére is. Lehet azért mert válás után nem akart kapcsolatot, de mégis lett.
Szóval lehet. Anyósomnak 3 gyereke van a kicsitől a nagyig és jönnek mennek a pasik az életében. Mindig talál egy szerencsétlent akihez odaköltözik és jól lenyúlja.
Szóval ne temesd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!