Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedülálló anyukaként kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukaként kellek még egyszer valakinek?

Figyelt kérdés

Elválok. Sosem voltam jó "pasizásban". Holott se csúnya, se buta nem vagyok (talán éppen ezért). Önbizalmam egy szál sem, az önértékelésem a béka feneke alatt. 29 éves vagyok, és van egy 3 éves tündér kisfiam.

Vajon összejön még a boldogság?

2011. jún. 25. 14:42
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
82%
Milyen hülye kérdés ez?Miért ne jöhetne?Persze hogy össze jön!Ne így fogd fel!CSAK POZITÍVAN!
2011. jún. 25. 14:44
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Barátnőm 38 évesen vált két gyerekkel,majd találkozott egy aranyos fickóval,akivel már évek óta imádják egymást.

Nyugi és több önbizalmat.:)

Sok sikert kívánok.

2011. jún. 25. 14:45
 3/34 anonim ***** válasza:
87%

Alap.

Simán.

Csak ne legyél pesszimista pics a.

Alapvetően az a lényeg, hogy pozitívan tudj gondolkodni. Tudom, hogy nehéz mert sok a negatív tapasztalat, de ha megtanulod mindennek azt az oldalát nézni, ami által te több leszel, akkor boldog lehetsz. Akár pár nélkül is. Annyi minden szép és jó van a világon, és az ember olyan jó benne, hogy csak a szart és a rondát lássa.

2011. jún. 25. 14:45
 4/34 anonim ***** válasza:
87%

Simán. Lehet, a kisfiad miatt fognak beléd szeretni, mert olyan aranyos :)

Nem hiszem, hogy egy gyerek akadály lehet, ha vaki téged szeret, de ne ezzel nyissál az első randin, hogy van egy fiad.

2011. jún. 25. 14:46
 5/34 anonim ***** válasza:
29%
Hát.... vörös vagy?
2011. jún. 25. 14:46
 6/34 anonim ***** válasza:
54%
Mert ha vörös vagy, akkor már el is hívtalak randira :P
2011. jún. 25. 14:47
 7/34 anonim ***** válasza:
91%

mark86

Ne nyavajogj,ne keress párt,éld az életedet a kisfiaddal találsz olyat akivel boldog leszel. Csak ne keresd görcsösen...

2011. jún. 25. 14:47
 8/34 anonim ***** válasza:
91%
Én három gyerekkel is találtam párt.Azóta van egy kisfiúnk és most 11hetes kismama vagyok.Úgyhogy fel a fejjel.Ja és én se voltam nagy "pasizásban".:-)
2011. jún. 25. 14:48
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm 2 gyerkőccel talált rá egy kedves pasira, vagy 10 éve együtt vannak és nagyon boldogok!

Fel a fejjel, nagyon sok érett gondolkodású férfi van, aki nem csak anyát hanem társat is lát egy nőben!! És az önbizalmadat meg tessék trenírozni, olyan inncs hogy a "béka kloákája alatt"!

Hát legyen jóval felette, már minimum azért mert megbirkózol a dolgokkal úgy, hogy erős és jó szervező vagy! (tiszteletem, hogy egyedül is képes vagy gyermeket nevelni!!)

29/N, aki tudja hogy sokszor nem lányálom a gyereknevelés...:)))

2011. jún. 25. 14:49
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Persze!!

2 éves volt a fiam mikor mostani párommal összejöttem!!

2011. jún. 25. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!