Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedülálló anyukaként kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukaként kellek még egyszer valakinek?

Figyelt kérdés

Elválok. Sosem voltam jó "pasizásban". Holott se csúnya, se buta nem vagyok (talán éppen ezért). Önbizalmam egy szál sem, az önértékelésem a béka feneke alatt. 29 éves vagyok, és van egy 3 éves tündér kisfiam.

Vajon összejön még a boldogság?

2011. jún. 25. 14:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
80%

Jó kérdés... Az én fiam is 3 lesz lassan, de már évek óta egyedül vagyok, pedig szintén.. se csúnya nem vagyok, se buta, csak egyszerűen nincsenek a környezetemben 30-as pasik, akik függetlenek. Vagy épp más kell nekik. Mondjuk nekem igazából nem az önbizalmammal meg az önértékelésemmel van baj, csak nem hozza úgy soha a helyzet, hogy tudjak ismerkedni.

Ha elmegyek bárhova (vásárolni pl.) általában a picivel megyek, és ha lát is egy pasi, nem az lesz az első gondolata, hogy "húúúú.. de jó nő ez, biztos egyedülálló".

Nehéz dolog ez.. de én még reménykedek, hogy talán egyszer lesz valakim. :)

Egy festett vörös. 32/N :)

2011. jún. 25. 15:05
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

jaj, ez az önsajnálat nagyon unalmas. semmire nem mész vele!

élj, neveld a gyerekedet, járj társaságba. biztos lesz valaki, akinek megtetszel, és elfogadja a kisfiadat!

nézz már szét egy kicsit! mennyi patchwork család van manapság! anyámnak 20 évvel ezelőtt is ment a dolog, pedig akkor még kicsit más idők jártak. imádtam a nevelőapumat, persze inkább barátként kezeltük egymást, de sose bántott vagy kiabált volna velem.

2011. jún. 25. 15:05
 23/34 anonim ***** válasza:
88%

39 éves vagyok.Több mint egy éve élek együtt egy 31 éves elvált kétgyermekes nővel.Egy dolgot bánok csak!Azt, hogy nem hamarabb ismertem meg!!!!!Nagyon jó vele!Tehát ne félj!Tudod........

Zsák a foltját!!!!

Fel a fejjel!

2011. jún. 25. 15:06
 24/34 anonim ***** válasza:
14%

"Mert ha vörös vagy, akkor már el is hívtalak randira."

Na nehogy már, én kérdeztem elöbb hogy vörös-e, már rég lestoppoltam, neked séta van pancser!

Egyébként közben kiderült nem is vörös, szóval tárgytalan az ügy.

2011. jún. 25. 15:19
 25/34 anonim ***** válasza:
92%
Nekem épp ilyen a párom: van 2 gyereke, nem csúnya, nincs önbizalma, és nem jó a pasizásban. (És én sem a csajozásban, LOL. Zsák a foltját. :))
2011. jún. 25. 15:33
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden esélyed megvan a boldogságra. 29 éves vagy, vagyis FIATAL! Én 27 vagyok, nem különösebben csinos nő, de így sem okoz problémát az ismerkedés. Egy kisgyerek szerintem nem szokott megoldhatatlan problémának bizonyulni egy kapcsolatban, ha valaki szeret, akkor őt is el fogja fogadni. A 30-as pasik közül amúgy is nagyon sokan túl vannak már egy sikertelen házasságon, és nekik is van gyerekük.. A gyermektelenek közül pedig sokan keresnek hozzád hasonló, normális nőt, mert már vágynak a megállapodásra, és nem fogja elrettenteni őket, ha egy kisfiú is jár melléd:)

Válás után biztosan nehéz talpra állni, új életet kezdeni, de egyre könnyebb lesz idővel, és élvezni fogod a független, új életedet. Gondolom eddig lehetett elég sok problémád, ami most a volt férjeddel együtt eltűnik az életedből.. Semmiképp se arra várj, hogy besétáljon az életedbe egy férfi, és teljessé, boldoggá tegye az életedet. Ez nem valószínű, hogy meg fog történni. A saját lábadra kell állnod, élni az életedet, társaságba járni, találni néhány hobbit, olyat, amit akár a kisfiaddal együtt is csinálhattok, járj kézműves szakkörre, sportolni, bármilyen csoportos tevékenységben vegyél részt és ismerkedj. Egy életvidám, tevékeny nő vonzza a férfiakat. Csak arra vigyázz, hogy ez alkalommal már úgy válassz, hogy jól megnézed, kivel kezdesz! Lehet, nem az első lesz a tökéletes, várd ki ameddig rád talál a szerelem!

Az önbizalmadon egyrészt nagyon sokat dobhat, ha elhiszed magadról, hogy sikered lehet, ezen kívül ha sok időt töltesz olyan emberekkel, akik kedvelnek: barátok, családtagok. Egy szerelem pedig tényleg csak a hab lehet a tortán!:) Sok sikert kívánok!

2011. jún. 25. 15:34
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy kellesz.Én se vagyok jó pasizásban és az én önbizalmam is egy darabig a válás után a béka feneke alatt volt, de mihelyst nem foglalkoztam görcsösen a pár kereséssel lett először egy jó barátom. 27 évesen váltam, és akkor volt 3 éves a kisfiam, és közel 28 évesen ismertem meg a mostani páromat, aki 35 éves és nincs saját gyermeke, igaz barátságból alakult szerelemmé, mert közel 13 hónapig ő is úgy volt vele, hogy nem kell neki barátnál többként elvált egyedülálló anyuka, de 13 hónapnyi ismerkedés, barátkozás után rájött, hogy vannak ennél fontosabb dolgok is, és azóta is szeretjük, tiszteljük és elfogadjuk egymást. Ja és amikor megismerkedtünk túlsúlyos voltam, most meg már normál alkatom van, tehát a szerelem megszépít. :) 29N
2011. jún. 25. 16:12
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan és egyre többen találnak így párt maguknak. Érdemesebb a szintén elvált pasik között keresgélni, talán ők jobban meg tudják érteni/el tudják fogadni a kisfiadat. Ha én találkoznék egy nővel, akivel minden klappol, de van gyereke, akkor nem lenne akadály, viszont nagy valószínűség szerint nem annyira keresném a társaságukat, így elég kevés esélye van annak, hogy ennyire megismerjem.
2011. jún. 25. 19:04
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem onnan kell megközelíteni, h "pasi kell".

Hanem onnan, hogy élj, barátkozz, érezd jól Magad, építs kapcsolatokat - barátságokat. És szerintem inkább abból az irányból valószínűbb, hogy betoppan majd a Nagy Ő.

Ha még ilyen pici a gyerkőc, akkor egy randi is túl életszagú lenne abban a fázisban, mikor romantikázni kéne. Helyette meg lenne a - vacsi-fürdés-altatás, menni érte oviba, stb. Pedig akkor még a pasi csak Rád lenne igazán kíváncsi.

Ha viszont egy barátságból indul a dolog, ott már tök természetes lesz ez a része.

Addig meg keress egy jó szeretőt. ;)

2011. jún. 25. 20:25
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 éves vagyok, szintén válok, 2 éves gyermekem van. Remélem hamar helyrejön az önbizalmad, addig nem tudsz nyitni mások felé. Én most a gyerekemre koncentrálok, emellett megnézek minden jó fazont, és álmokat szövögetek, hogy egyszer még normális családi életünk lehet. :) Nem hajt a tatár, majd az élet hozza a kapcsolatot. Sokan társkeresőre mennek, hogy párt találjanak gyerekkel, nekem sose fordulna meg ilyen a fejemben. Én jól érzem magam, van önbizalmam, sőt karakteresebb vagyok, mint mikor férj még velünk volt, ettől is erősebb lettem, hogy elküldtem, mielőtt tönkre tett volna. Látom a szép oldalát a válásnak, nyugodtabbak vagyunk a picivel, és optimistán látom a jövőnket. Terveim vannak az életben, a jogosítványt a jövőhéten kezdem, szeptembertől dolgozni megyek, mert apuka még mindig nem fizet gyerektartást. Regisztráltam egy barátkozós oldalra, rengeteg bókot kaptam, nem keresek társat, de annál több barátom lett, srácok, akiket érdekel a gyeremekem, és nagyon jókat tudunk beszélgetni. Már ez is feltöltött, azóta férj ritkán jut eszembe, hogy hogy elcseszte az életünket. Pozitív energiákat gyűjts, és sok jót kívánok, remélem sikerül belejönni a dolgokba, albérlet, stb, lesznek barátaid és párod is. :)
2011. jún. 25. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!