Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukaként kellek még egyszer valakinek?
Figyelt kérdés
Elválok. Sosem voltam jó "pasizásban". Holott se csúnya, se buta nem vagyok (talán éppen ezért). Önbizalmam egy szál sem, az önértékelésem a béka feneke alatt. 29 éves vagyok, és van egy 3 éves tündér kisfiam.
Vajon összejön még a boldogság?
2011. jún. 25. 14:42
31/34 anonim válasza:
én összejönnék gyerekessel de nem komolyra mert más gyerekére nem költenék vagy saját vagy nem kell. de attol még lazábbra simán összejönnék gyerekessel ha jol néz ki
32/34 Szonjus válasza:
Szerintem biztos, ha kell egy kis lelki támogatás írj priv.ot
33/34 anonim válasza:
Ne izgulj boldog leszel még. Ismerek nőket, akik 40-50 évesen is új életet kezdtek.
Én pedig 30 évesen mentem újra férjhez a hét és egy négy éves gyerkőccel. Azóta megszületett a kistestvér is.
34/34 anonim válasza:
Szia, mi újság azóta, egy hasonló cipőben járó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!