Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukaként kellek még egyszer valakinek?
Elválok. Sosem voltam jó "pasizásban". Holott se csúnya, se buta nem vagyok (talán éppen ezért). Önbizalmam egy szál sem, az önértékelésem a béka feneke alatt. 29 éves vagyok, és van egy 3 éves tündér kisfiam.
Vajon összejön még a boldogság?
Nekem tuti hogy nem kellene olyan hölgy akinek már van gyermeke.
Majd hülye lennék más gyermekét nevelni,rá keresni.
mark86
Sokan vannak ilyen hozzáállással. Ők szoktak 2 év múlva halálosan szerelmesek lenni 4 gyerekes anyukákba...
Nem bántás,vagy provokáció,elfogadom a véleményed,de ha szerelmes leszel nem tudsz ilyen "reálisan anyagia" gondolkozást folytatni. :)
Köszi a sok választ!
Nem vagyok vörös:) Nagyon nem:)
Igyekszem pozitívan látni a világot, csak most még nehéz. Mindenhogy nehéz, mert egyedül vagyok abban a városban, ahol élek. Így segítségem sincs, amikor nagyon kellene. Albérletbe megyek. Mindent egyedül kell megoldanom majd. És, hát igen, nem kell feltételnül valakinek a más gyereke, tudom én.
mark86
Ja! Vagy mondjuk,őszinte,kedves,aranyos,humoros és tud szeretni nem? Vagy ez le van sz@rva mi?
mark86
Gondolkozzatok már...
Ha csúnya és nincs gyereke akkor kell,ha csúnya és van akkor nem mi
?
Vannak itt nem 12 évesek akiknek nem csak ez számít?
(szép feleségem van,de utálom mikor valaki így gondolkozik)
mark86
Ha a szerelmedé akkor el tudod fogadni nem? Lehet én vagyok a hülye,na mindegy,nem akarok veszekedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!