Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más egyedülálló anyában is van ilyen félelem?
1,5 éves a gyermekünk, viszont a kapcsolatunknak sajnos vége. Megpróbáljuk intelligensen kezelni ezt az egészet, hogy a különélés során a gyermekünk is minél kevésbé sérüljön, nem korlátozom az édesapját, akkor látja a gyermeket, amikor csak szeretné.
Viszont van bennem egy félelem, hogy ha lesz a jövőben egy társa, azt hogy fogom viselni? Úgy értem, nagyon rossz belegondolnom, hogy a kislányom felett majd egy idegen nő anyáskodik, és ki tudja, hogyan viselkedik majd vele... vagy félek, hogy idővel ellenem hangolják... lehet, hogy ez butaság, de nagyon friss még az elválás, és tele vagyok félelemmel.
Ti éreztetek ilyet? És nálatok hogyan alakult?
Köszönöm annak, aki segít a válaszával.
Nem, én örülnék, hogy lesz még egy ember,akire tud támaszkodni.
Egy anyának nem kell félnie attól, hogy "elszeretik" tőle a gyerekét, mivel ez lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!