Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarnátok-e kapcsolatot egy egyedülálló 3 gyermekes nővel?
Szia!
Nem férfi vagyok de írok!
Anyum kellett! Öcsém 7, Én 13, Nővérem 14 volt mikor elváltak faterral! Fél év után lett udvarlója, 4 év után összeköltöztek és nevelőapám (2 gyereke van) azt mondta hogyha kell a tehén kellenek a borjai is! (ez egy vidéki mondás nem tudom, hogy ismerted-e)!
És Ő még annyira normális és kedves volt, hogy nagyanyámat is idehozatta aki betegeskedik és nélküle már hajléktalan lenne!
Minden álmom, hogy nyerjek a lottón és kamatos kamattal megfizessem a segítségét, a támogatását és az önfeláldozását! Kifizette a fodrász iskolámat szakmunkásban a gyakorlatért csak 300.000 kellett fizessen, kifizette a jogsimat, állta az összes hülye hóbortomat!
Nem csak nekem de a tesóimnak is!
Mikor idejöttünk, úgy volt vele hogy ugyanazt igyekszik nekünk is megadni amit a gyerekeinek, csak "dolgozzunk" érte (kert, lakás, segítség szájhúzás nélkül...)
Nem dől össze a világ és kelleni fogsz másnak is! Kívánom, hogy találj egy olyan rendes és segítőkész embert mint a Nevelőapám! Nagyon rövid az életünk ahhoz hogy felesleges köröket fussunk egy olyan kapcsolatban ami már nem jó!
Szia!
Én egy 32 éves férfi vagyok. Ha megvan a kölcsönös szimpátia szerintem ez nem lehet gond. Jelenleg úgy tűnik, hogy én is vállni fogok, így megtudlak érteni.
Azon is sok múlik, hogy milyenek a gyerekek. Ha lusta rendetlen disznók, akkor minden pasi menekülni fog mellőled. Ha rendesek, akkor nem lesz gond.
A lényeg hogy a párod fontos legyen neked és ne érezze, hogy elhanyagolod őt a gyerekek miatt.
És ne az anyagiak miatt keress párt, azt neked kell megoldanod egyedül!
Nem. Akármilyenek is,nekem olyan pár nem kell, akinek van gyereke.
Bocsánat,hogy nőként válaszolok, de ez az őszinte véleményem. Alkalmi kapcsolatnál nem zavarna, akkor magamon és rajta kívül nem érdekel senki, de tartós kapcsolatban akármennyire ki nem állhatom a gyerekeket kénytelen lennék elfogadni, az meg nem menne, viszont olyan szemét meg nem vagyok, hogy akadályozzam az apa gyerek kapcsolatot, ami szerintem fontosabb, mint az anya gyerek kapcsolat, így esélytelen, hogy összejöjjek olyannal, akinek van gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!