Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem működik a szexuális életem a párommal? Mi véleményetek, mit lehet ilyenkor tenni?
"Régen sem volt az igazi és ez egyre rosszabb lett. Egyszerűen én a gyengédebb, szenvedélyesebb míg Ő a gyors és a mielőbb legyünk túl rajta szexet szereti."
Sajnos ezek szerint nem illetek össze a szexuális igényeiteket tekintve.
Van ilyen.
Így is lehet boldog kapcsolatotok, ha ettől a résztől eltekintetek.
Egész jól le lehet szokni róla, egyébként.
Vagy van még két megoldás:
1 ha ez akkora probléma, h nem tudsz rajta felülkerekedni, akkor váljatok el.
2 Keress egy szeretőt, aki megadja azt, amit a párod nem. Ettől még élhettek együtt, lehettek boldogok.
Ám ennek a legtöbbször válás lesz a vége!
A "javítsuk meg" dolgok azért nem működnek, hiszen sohasem volt jó. Csak az elején még a rózsaszín köd ideálisabb képet festett...
A masztival egyetértek úgy, hogy a párod érezzen, lásson valamit belőle. Persze "véletlenül".
Ez szokott segíteni.
Figyelj, ha az elején sem volt jó, akkor nem is lesz. komolyan.
Érezted az elején hogy oda van érted, mármint szexuálisan? tudom hogy a férfiak is különbözőek, de azért ezt lehet érezni. Bocs a felvetésért, de ha az elején is ilyen immel ámmal ment a dolog, nem leht hogy látens meleg? sajnos nincs kizárva.
A másik lehetőség hogy ráunt veled a dologra. ez is megeshet, de ez csak akkor lehet, ha az elején azért minden rendben volt. Volt nekem egyszer egy elvált férfi barátom. Ő mesélte, hogy a külön költözés előtt a feleségével már csak heti egyszer volt szex, a kötelező vasárnap reggeli, és hogy már azt kezdte észre venni, hogy önmagával élvezetesebb a szex mint a nővel. Na ilyenkor kell abbahagyni. persze valószínű a nőnek is rossz volt, de ezt ugye nem tudom. és ő mesélte, hogy sokáig úgy érezte, hogy minden rendben, természetes, hogy már nem szexelnek annyit hiszen nem 20 évesek. mígnem egy munkabulin összeismerkedett egy nővel, akivel lett egy egyéjszakás kalandja, és akkor jött rá, hogy nem az öregedéssel van baj, hanem a feleségével való kapcsolatával. na utána keresett egy szeretőt, mígnem 1 év után elköltözött otthonról.
ezt azért meséltem, mert lehet hogy a férjed sem tudja tudatosan, hogy valami nem jó. lehet hogy van valami vágya, amit nem mer elmondani. valahogy ki lehet ne belőle udvarolni hogy mondja el. hátha használna. mert ez így hosszabb távon nagyon gáz.
és ugyanúgy te is találkozhatsz valakivel, aki egyszerűen elgyengít, mert annyira elkezd vonzani. aztán meg majd megkapod a kedves férjedtő, hogy milyen qva vagy.. pedig az egész inkább az ő hibája mint a tied. ha ennyire elzárkózik a témától.
32/N
A probléma az, hogy mindketten másra vágytok.
Te szeretetre vágysz, ölelésre, amíg ő a kielégülésre vágyik. Ha megmondanád neki az igazat, akkor a helyzet meg is lenne oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!