Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal, ha veled ez megtörtenne?
Figyelt kérdés
Adott egy ferfi es egy nö.Mindketten megromlott hazassagban elnek.Egy veletlen folytan talalkoznak,es teljesen egymasba habarodnak.Nem tervezik,nem akarnak senkit tönkretenni.Oriasi szerelem, es egymasra talalas,amit meg elötte soha nem ereztek.Gyerekek miatt nem valnak egyenlöre, maradnak szeretöi felallasban.Majd elöször lebukik a nö,erre a ferje elvalik töle azonnal.Aztan lebukik a ferfi is, de a felesege megbocsat, igy a ferfi szakit a szeretöjevel, es visszamegy a csaladjahoz.Mit tennel ezzel a ferfivel, ha Te lennel az a nö, aki a ket szek közül a pad ala esett?`
Inkabb olyanok irjanak, akik hasonlot ateltek,akik erre azt irjak, megerdemelted,az ok, csak a multon meg ugye a szerelmen az ember legtöbbször mar nem tud valtoztatni....
2019. jan. 15. 11:31
81/91 anonim válasza:
Nem a gyerek miatt romlott el,soha nem is működött ezek szerint.Gyorsan gondolkozz el ezen,és ne tegyél ilyen kijelentéseket.
82/91 A kérdező kommentje:
Te Utolso te ezthonnan veszed
2019. jan. 15. 19:12
83/91 A kérdező kommentje:
Statisztika mutatja Hogy ä kapcsolatok 90 szazaleka nem ELtul egy Beteg gyereket
2019. jan. 15. 19:13
84/91 A kérdező kommentje:
De te Megmondod Hogy elotte se mukodott
2019. jan. 15. 19:13
85/91 anonim válasza:
Na mizu? Kellet ùj kérdés mert bedöglött a "Hogyan tovább egy ilyen eset után" cìmű kamu sztorid?
86/91 A kérdező kommentje:
Utolso. Kellett uzenem: Kėt t. Altalanos iskola elso osztaly
2019. jan. 15. 19:26
87/91 anonim válasza:
Szerencse, hogy a te helyesìrásod kifogástalan... Tudom, hogy kell leìrni, meg azt is, hogy mekkora kamugép vagy :D Legalább arra figyelj már, hogy ne válaszolj rögtön mindenre. Mi a baj? Ennyire untakozol? Nem jönnek facen a lájkok?
88/91 anonim válasza:
Szerintem nézd a pozitív oldalát az egésznek.Megszabadultál a férjedtől,akivel rossz volt minden.Nem jöttél össze azzal a gerinctelennel,aki csak hitegetett,és tulajdonképpen semmibe vesz.Itt az idő talpra állni,és új életet kezdeni.A szeretődnek ezek után fel se vedd a telefont.Ő nem téged választott,nem téged szeret.A férjeddel próbálj normális viszonyban maradni a gyerek miatt,bármikor kellhet a segítsége,a szeretődet felejtsd el.Én is voltam egyszer szerető,mindegyik ugyanazt a dumát nyomja,gyerekek,vagyon,stb.Bár én semmi érzelmet nem tápláltam,mert átláttam rajta.Mikor kidobta az asszony,akkor hirtelen már azt mondta hogy a gyerekek már mégse olyan kicsik,stb.,teljesen az ellentétjét mint előtte.Ő esett 2 szék közül a pad alá.Szóval mindegyik hazudik,mindegyik ugyanazt,soha többet ne kezdj ki nős emberrel.Találj egy függetlent,aki elfogad a gyerekkel együtt.
89/91 A kérdező kommentje:
Utolso Koszonom. Ezt teszem Epp. Ä sajat ėletemepitem ujra. De nem egyszeru.kozben borzalmasan szenvedek.
2019. jan. 15. 19:57
90/91 A kérdező kommentje:
67 szazalekos. Azert az ilyen normalis emberek mint Te sokat segítenek.Kar Hogy itt ilyenbol nem sok van.
2019. jan. 15. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!