Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit szolnal, ha veled ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal, ha veled ez megtörtenne?

Figyelt kérdés

Adott egy ferfi es egy nö.Mindketten megromlott hazassagban elnek.Egy veletlen folytan talalkoznak,es teljesen egymasba habarodnak.Nem tervezik,nem akarnak senkit tönkretenni.Oriasi szerelem, es egymasra talalas,amit meg elötte soha nem ereztek.Gyerekek miatt nem valnak egyenlöre, maradnak szeretöi felallasban.Majd elöször lebukik a nö,erre a ferje elvalik töle azonnal.Aztan lebukik a ferfi is, de a felesege megbocsat, igy a ferfi szakit a szeretöjevel, es visszamegy a csaladjahoz.Mit tennel ezzel a ferfivel, ha Te lennel az a nö, aki a ket szek közül a pad ala esett?`

Inkabb olyanok irjanak, akik hasonlot ateltek,akik erre azt irjak, megerdemelted,az ok, csak a multon meg ugye a szerelmen az ember legtöbbször mar nem tud valtoztatni....

2019. jan. 15. 11:31
 11/91 A kérdező kommentje:
Ige teljesen igazad van utolso.Viszont felallni borzalmasan nehez.Föleg hogy szeretem a szeretömet.Es tudom hogy ö is engem
2019. jan. 15. 12:07
 12/91 anonim ***** válasza:
91%

Azért mégis csak a feleségét döngeti tovább és vele maradt. Még fél év, más melléknője lesz, de az asszonyhoz tér haza. A férjed talál majd egy értelmes nőt, te meg naívkodhatsz tovább, azt megmagyarázva h ez nem a te hibád és h nem érdemled meg. Mert amúgy de :D

Itt nem csak h gerinctelen, de még hülye is voltál :D

2019. jan. 15. 12:09
 13/91 A kérdező kommentje:
Utolso azert nehogy azt hidd hogy ugy voltam ilyen gerinctelen hogy a ferjem egy angyal volt..megcsalt megütött nem sorolnam...na de mindegy akkor is valni kellett volna ...csak ket gyerekkel egy valas sok külsö ok miatt nem mindig megoldhato---Dehat te tuti egyedülallo vagy es az ilyen embereknek semmi ralatasa nincs arra hogy sokszor nehez egy hazassagot azonnal elfujni...
2019. jan. 15. 12:14
 14/91 anonim ***** válasza:
91%

Házas asszony vagyok :D

Akkor meg, miért nem hagytad ott? Csak mert valaki egy senki, attól még nem ad rá okot hogy te is az legyél, csak büdös volt gondolom válni :D

Ez az utólagos xardobálás meg szánalmas:D

2019. jan. 15. 12:16
 15/91 A kérdező kommentje:
Igy van utolso,feltem elvalni.Egyedül vagyok, külfölfön es az egyik gyerekem se teljesen egezseges.De a megcsalast es lelki terrort a ferjem kezdte.De mindegy igazad van utolag mar ez mindegy.
2019. jan. 15. 12:18
 16/91 anonim ***** válasza:
98%

Azt mondod, hogy azért csaltad meg, mert nem tudsz válni, ehhez képest most mégis elvált asszony vagy. Tehát el tudtál válni.

Neked az a bajod, hogy te nem szeretőt kerestél, hanem a következő férjedet, akihez oda tudsz költözni a gyerekekkel a rossz kapcsolatodból, mert egyedül nem tudsz kilépni.

Te vállaltad ezzel a kockázatot, hogy lebuksz, de úgy voltál vele, hogy ott a másik.

De ezt valahol menet közben elfelejtetted egyeztetni a szeretőddel, akinek esze ágában sincs a nyakába venni két "Nem teljesen egészséges" gyereket, téged, és gyerektartást fizetni a sajátjai utàn.

Az is teljesen egyértelmű, hogy nem egyeztetek meg, hogy elváltok és együtt folytatjátok. Csak téged kivágott a férjed. De ha elnézte volna és megbocsájt, akkor te is vele maradtál volna.

Úgyhogy igazából nem jogos, ha a helyzetedért a szeretőt hibáztatod, te vállaltad a kockázatot, és bebuktad. Akkor lehetnél rá mérges, ha ő buktatott le direkt, hogy elvàljatok. De nem ez történt.

Most erre mit írjak?

Innen szép nyerni.

2019. jan. 15. 12:29
 17/91 anonim ***** válasza:
98%
Mit szeretnél? "Megbosszulni" a szeretőd cserbenhagyását? Minek? Nyakára járni, zaklatni, feleségét b@$zogatni mi értelme lenne? Azt nem veszed észe hogy a szeretőd akibe "szerelmes" vagy, kizárólad addig tartott rád igényt míg potyapunci voltál, aki kisírhatta a vállain a bánatát. Az meg sántít hogy a megcsaló, erőszakos férjed egy ilyen szitu után nem sz@rráver hanem szép csendben elválik.
2019. jan. 15. 12:30
 18/91 anonim ***** válasza:
97%
Én is házas nő vagyok, hűséges típus, úgyhogy nehezen megy beemelnem a sztorit.....de a helyedben nem szenvednék emiatt. Hanem örülnék, hogy idejébenkiderült milyen ember a szeretőm, hogy mit jelentettél neki igazán!? és írod, hogy egy rossz ember volt a férjed...akkor meg pláne , duplán örülnék a helyedben ,hogy megszabadultál tőle. Problem solved.
2019. jan. 15. 12:36
 19/91 anonim ***** válasza:
0%
Ha szeretői viszony van, akkor számolni kell azzal, hogy bármi benne van a pakliban. Próbáld meghódítani a szeretődet.
2019. jan. 15. 12:39
 20/91 A kérdező kommentje:
Ki akarja megbosszulni?Szo nem volt ilyenröl.Es igen.Senki nem igert senkinek semmit.Szerelem volt.Reszeröl is es reszemröl is-Es evek ota nem volt mar semmi a ferjem es köztem.Igy könnyü volt szerelmesse valni valaki masba.
2019. jan. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!