Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit szolnal, ha veled ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal, ha veled ez megtörtenne?

Figyelt kérdés

Adott egy ferfi es egy nö.Mindketten megromlott hazassagban elnek.Egy veletlen folytan talalkoznak,es teljesen egymasba habarodnak.Nem tervezik,nem akarnak senkit tönkretenni.Oriasi szerelem, es egymasra talalas,amit meg elötte soha nem ereztek.Gyerekek miatt nem valnak egyenlöre, maradnak szeretöi felallasban.Majd elöször lebukik a nö,erre a ferje elvalik töle azonnal.Aztan lebukik a ferfi is, de a felesege megbocsat, igy a ferfi szakit a szeretöjevel, es visszamegy a csaladjahoz.Mit tennel ezzel a ferfivel, ha Te lennel az a nö, aki a ket szek közül a pad ala esett?`

Inkabb olyanok irjanak, akik hasonlot ateltek,akik erre azt irjak, megerdemelted,az ok, csak a multon meg ugye a szerelmen az ember legtöbbször mar nem tud valtoztatni....

2019. jan. 15. 11:31
 41/91 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, nyilvánvaló, hogy nem szeret téged, szerintem ezt senki sem vitatja. Nekem inkább az a kérdésem, hogy most tulajdonképpen az fáj, hogy két szék közül a pad alá estél, vagy, hogy leszar a szeretőd? Mert nem úgy tűnik, hogy te egyébként el akartál volna válni, csak a férjed kirakta a szűrőd, és most böki a csőröd, hogy a szeretőd pedig élheti tovább ugyanúgy az életét, mintha soha nem lettél volna neki és nem veszített semmit.

Egyébként nyilván most teper a feleségénél, mégis csak lebukott egy viszonnyal. Valahogy meg kell tartania az asszonyt. Az ilyen Facebookos szerelmi vallomásokat meg nem kell túl komolya venni, ha annyira szeretné a feleségét, nem dugott volna téged ki tudja mennyi ideig. Ez a pasi leginkább csak magát szereti, a körülötte lévő nőket meg mind be tudja hülyíteni.

2019. jan. 15. 14:03
 42/91 anonim ***** válasza:
96%

Mit tennél egy ilyen férfivel? Semmit. Ő is a kapcsolatát választotta ugyanúgy mint Te. Mindketten ugyanolyan döntést hoztatok, hiába volt a szerinted óriási egymásra találás, mindketten a régi kapcsolatban maradtatok. Csak Téged a férjed kidobott őt meg az asszony nem. De ez már nem a Ti döntésetek volt, hanem az akkori párotoké.

Értsd meg, hogy pont ugyanúgy viselkedtél mint a szeretőd csak neki több szerencséje volt. Vagyis nincs miért haragudni rá, azt tette amit Te is, maradt a régi kapcsolatban. Te is abban akartál maradni csak lebuktál. Ha nem buksz akkor maradsz.

Már magyarázták, remélem érted. Másképp nem tudom elmagyarázni.

Ha a bukás után őt dobják ki, Téged meg nem akkor Te elválsz? Az szerint amit írtál kétlem. Mert a gyerekek...stb.

Egyformák vagytok csak most ő járt jobban Te meg megszívtad. Ez volt a nagy szerelem. Ja, nem is...

2019. jan. 15. 14:06
 43/91 A kérdező kommentje:
utolso en ertem hogy nem kell komolyan venni a nyilvanos seggsimogatast meg a nyilvanos szerelmi vallomast,De en ezt az embert SZERETEM!Akkor nezegessem egyedül a strandon hogy ezt csinalja a felesegevel?Nem igazan ertem mit akartal ebböl kihozni....
2019. jan. 15. 14:07
 44/91 A kérdező kommentje:

Utolso latod nem kerdeezel es itelsz

IGEN EN MIATTA AZONNAL ELVALTAM VOLNA!!!

2019. jan. 15. 14:08
 45/91 A kérdező kommentje:
Tehat nem vagyok olyan mint a szeretöm.Es igen neki szerencseje volt nekem meg pechem.Ennyi.Az en ferjem nagykepö öntörvenyü az ö felesege meg mindent megbocsato tartas nelküli ember.
2019. jan. 15. 14:10
 46/91 anonim ***** válasza:
96%

Pedig fentebb nem ezt írtad.

És nem ítéllek el, csak megmagyaráztam szerintem hogy van ez. Hogy ugyanúgy gondolkodtatok csak nem kalkuláltad bele az esetleges lebukást ami után ő járt jobban.

2019. jan. 15. 14:12
 47/91 anonim ***** válasza:
94%

Elhiszem, hogy szereted, meg fáj, ha a feleségével látod, de akkor miért nem szakítod meg vele a kapcsolatot? Ha hív, nem kell felvenni, de akár le is tilthatod, hogy ne kísértsen a dolog. Ha egyszer látod, hogy ők is ott vannak a strandon, akkor fogd meg magad én menj el. Nem kell őket nézegetni. Ha nem tartod tőle a távolságot, és azzal nyugtatgatod magad, hogy de még mindig hív és még mindig keres, ha éppen olyanja van, akkor nem mostanában fogsz rajta túljutni.

#42-es voltam.

2019. jan. 15. 14:15
 48/91 anonim ***** válasza:
Ahogy már írtam megmagyaráztam mit mutatnak az emberek a külvilágnak,aztán hogy mit érez azt nem fogja kitenni se a fbra se a strandon se sehova.Én nem mondtam h nem eshet rosszul.Sztem ideges vagy,azért nem érted amiket írtam/írtunk,majd ha lenyugszol olvasd vissza.62%-os
2019. jan. 15. 14:16
 49/91 anonim ***** válasza:
47# igaza van.Fentebb tényleg nem azt írtad elváltál volna. A leírásban sem.Nem kekeckedésből.
2019. jan. 15. 14:19
 50/91 A kérdező kommentje:
Ugy ertem akkor valtam volna el miatta ha ö azt mondja költözzünk össze es ö is elvalik.
2019. jan. 15. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!