Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal, ha veled ez megtörtenne?
Adott egy ferfi es egy nö.Mindketten megromlott hazassagban elnek.Egy veletlen folytan talalkoznak,es teljesen egymasba habarodnak.Nem tervezik,nem akarnak senkit tönkretenni.Oriasi szerelem, es egymasra talalas,amit meg elötte soha nem ereztek.Gyerekek miatt nem valnak egyenlöre, maradnak szeretöi felallasban.Majd elöször lebukik a nö,erre a ferje elvalik töle azonnal.Aztan lebukik a ferfi is, de a felesege megbocsat, igy a ferfi szakit a szeretöjevel, es visszamegy a csaladjahoz.Mit tennel ezzel a ferfivel, ha Te lennel az a nö, aki a ket szek közül a pad ala esett?`
Inkabb olyanok irjanak, akik hasonlot ateltek,akik erre azt irjak, megerdemelted,az ok, csak a multon meg ugye a szerelmen az ember legtöbbször mar nem tud valtoztatni....
A kérdező kommentje:
Utolso en nem bocsatottam meg a ferjemnek!Pont ezert ´csaltam meg!
# 57/72 ma 14:43
Ja hogy te arra gondolsz hogy A FERJEMEN bosszut alltam es most emiatt vagyok egyedül.Aha utolso.Te nagyokos.
Akkor most erre valaszolj.Ha en a verös csalo ferjemmel maradok es nem bosszulom vissza akkor most hol lennek?Vagy ha nem bosszulom vissza hanem elvalok akkor hol lennek?Ugyanitt ugyanebben a helyzetben!Uj part kene keresnem mint ahogy most is ezt teszem!Tehat azt hogy en a ferjemen bosszut alltam azzal semmivel se tettem rosszabba a helyzetemet mintha elvaltam volna...ugyanott tartanek akkor is meg most is...
Látod, milyen hülye vagy?
Vert, csalt, de hozzámentél, és szültél neki két gyereket. Egyre még rá lehet fogni, hogy becsúszott, véletlen.
És miért keresel új párt? Hiányzik, hogy csaljon valaki? Vagy kéne eltartó?
Látod, ezt se sikerült eltalálni, mert a legnagyobb nekünk is "más". Mégis erősebb lett a kapcsolatunk. Mondjuk én megnéztem, hogy kinek szülök...
De biztos én vagyok a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!