Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal, ha veled ez megtörtenne?
Adott egy ferfi es egy nö.Mindketten megromlott hazassagban elnek.Egy veletlen folytan talalkoznak,es teljesen egymasba habarodnak.Nem tervezik,nem akarnak senkit tönkretenni.Oriasi szerelem, es egymasra talalas,amit meg elötte soha nem ereztek.Gyerekek miatt nem valnak egyenlöre, maradnak szeretöi felallasban.Majd elöször lebukik a nö,erre a ferje elvalik töle azonnal.Aztan lebukik a ferfi is, de a felesege megbocsat, igy a ferfi szakit a szeretöjevel, es visszamegy a csaladjahoz.Mit tennel ezzel a ferfivel, ha Te lennel az a nö, aki a ket szek közül a pad ala esett?`
Inkabb olyanok irjanak, akik hasonlot ateltek,akik erre azt irjak, megerdemelted,az ok, csak a multon meg ugye a szerelmen az ember legtöbbször mar nem tud valtoztatni....
Biztos rossz lenne, de mivel tudatosan hozom a saját döntéseimet és tisztában vagyok a felelősségemmel, elfogadnám, hogy így jártam, és megpróbálnék mielőbb továbblépni.
Nyilván feltételezve, hogy nem tudtam megakadályozni a házasság megromlását, mert ugye az lenne a legjobb.
Az a baj, hogy a nők érzelmi lények elsősorban. Vannak kivetelek ugyan, meg lehet az erőset jatszani, de ez így van. Ellrnben rengeteg pasi képes érzelmek nélkül szexelni, egy nő meg mindig többet szeretne. Ez van. Ezert tudott így átvágni.
Ja és nem fog elválni, mert a pasiknak ha a biztos meg a bizonytalan közt kell választani, mindig a biztosra mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!