Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha itt a Gyakorikérdéseken bukkannál rá egy olyan kérdésre, ami a ti kapcsolatotokat írja le és a párod kér tanácsot idegen emberektől?
Legyen az megcsalás, valami gond amit veled nem beszél meg, vagy bármi.
A történetből amit leír rájössz, hogy a párod írta, teszem azt, leírja a korát és a te korodat, gyerekek számát, bármit, ami nyilvánvaló.
Hogy reagálnál? Volt már ilyen? Számonkérnéd?
Volt ilyen többször is...
Nem esett jól, hogy nem velem beszéli meg. Hamar vége is lett. Folyamatosan csak negatívumokat írt, miközben rengeteg jó is volt a kapcsolatunkban.
Nekem is volt több ilyen alkalom, mintha azén problémáimról szólna a kérdés. Volt, hogy épp aznap amikor a megoldáson filóztam, meg is lepett eléggé.
De csak véletlenek lehettek, egyik ismerősöm, rokonom sem gyakorizik.
Szakítanék, mert mindent megteszek egy kapcsolatban, hogy a másik 100%-osan bízzon bennem. Azt akarom, hogy ha problémája van az életben bármivel, akkor hozzám jöjjön vele, mert mindent megteszek, hogy segítsek neki.
Ha ő ezt nem érzi, akkor nem tudok mit tenni, de soha nem adok okot bizalmatlanságra, így valószínűleg nem illünk össze.
Jó Isten van akinél szakító ok egy anonim kérdező fórumra írt kérdés?:o
Én örülnék annak, hogy ennyire érdeklem, hogy még több emberi tanàcsot igényel az adott helyzet megoldására.
Egy kérdés itt, lehet csak egy indító is arra, hogy aztán a kapcsolatban közösen konstruktívan rendezzék a dolgokat.
Olvasgatva a történeteket, bennem is felmerült nemrég ez a kérdés, hogy mi lenne, ha egyszer olyat olvasnék, amiben magamra ismerek...🤔
Hogy mit reagálnék, az a témától függ. Nagyon rosszul esne, hogy nem hozzám fordult először, de egyben meg is érteném, mert néha van, hogy kívülálló, idegen emberek jobban rálátnak egy-két dologra. Nem kérném számon szerintem, megvárnám, hogy mikor mondja el nekem is. Hacsak nem valami durva dologról van szó, mint pl. megcsalás és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!