Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnatok ha egy idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnatok ha egy idegen nő köszönne rá barátodra?

Figyelt kérdés
Mellette álltam és rakoszontek miközben vásároltam kérdeztem kiaz és azt mondta azt hitte nekem köszönnek miközben rá nézett és neki köszönt sziát, aztán vissza nézett paromra.. Mit gondoljak? Párom alitja nemtudja kiaz.. Akkor miért köszönt rá vissza nézve az a nő?
2018. nov. 27. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos tetszett neki a barátod, vagy egy titkos exe, ki tudja. Bár szerintem előbbi, bejött a csávód a csajnak. Nem kell fennakadni ezen, inkább legyél rá büszke, hogy másoknak is tetszik.
2018. nov. 27. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Én nemakadok fent rajta csupán csak érdekelt hogy ezt hova tegyem?

Mert utóbbi időbe vannak megcsalas jelei nélkülem jár el sok helyre..

És ost itt volt ez a nő is.

2018. nov. 27. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Illuminált állapotban találkoztak anno, valakinek az akárkije akire nem is emlékszik a párod, a csaj összekeverte valakivel és utána jött rá, hogy ezt benézte.

Ha vannak megcsalásra utaló jelek máshogy gondolnám, de amúgy nem csinálnék belőle ügyet.

2018. nov. 27. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy összekeverte valakivel.

Vagy nem keverte össze, tényleg ismerik egymást látásból, csak a barátodnak valamiért nem maradt meg az arca.

2018. nov. 27. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem pocsék az arcmemóriám és sokszor köszönök idegeneknek. Nem baj, csak gondolkozzon nyugodtan ki vagyok :)
2018. nov. 28. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!