Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondolnátok erről az ötletről (amolyan rapidrandi-féle, de következmények nélkül)?
21 éves srác vagyok, aki szereti (szeretné) lányok társaságát, csak sajnos nem igazán jut nekem belőle, mert hogy is fogalmazzak, nem vagyok a lányok kedvence, gondolom amiatt mert nem vagyok annyira jóképű (bányarém sem, de sajnos nem ütöm meg az álompasi szintet).
Arra gondoltam, hogy van egy kis spórolt pénzem melóból, amit hülyeségekre költenék el, ezért az ötlött fel bennem, mi lenne ha random idegen lányokat meghívnék vacsorázni mondjuk a KFC-be vagy valami hasonló nem túl extravagaáns, de tűrhető helyre. Amolyan kisrandi-féleség lenne, de annyi különbséggel, hogy nem lenne semmilyen elvárásom, nem kérnm el a számát, Facebookját, a valódi nevét sem fontos megmondania, csupán annyi hogy én fizetek neki egy vacsit, ő meg cserébe beszélget velem fél órát, aztán úgy válunk el hogy sosem ismertük egymást. Nem mászok rájuk, meg semmit nem akarok később, szóval még párkapcsolatban lévők is nyugodtan jöhetnének (persze a single az mindkét félnek jobb). :D Még egyszer, semmi megkötés, és nem párkapcsolatot akarok ettől (bár ha összejönne az is, nem tiltakoznék), hanem csak beszélgetni lányokkal, kötetlenül, normálisan, nyíltan. Ők ehetnek egyet ingyen, az meg cserébe (az extrém nagyképű/bunkó lányokat leszámítva) senkinek nem okoz gondot, hogy 30-40 percet beszélgessen bárkivel, még ha nem is szimpatikus az illető számára (hiszen semmit nem kell vele utána csinálnia, valószínűleg sosem látják egymást többé).
Fontos hangsúlyoznom hogy ez teljesen ELMÉLETI KÉRDÉS, nincs semmilyen valóságalapja, csupán eszembe jutott, mert én már csak ilyen álmodozó vagyok, hogy milyen lenne egy ilyen, és érdekelne hogy a (főleg 18 és 25 év közti) lányok mit szólnának ehhez? :)
Köszi a válaszokat, kritikákat, észrevételeket, tanácsokat! :)
KFC, yeah! Együnk zsírt zsírral, aztán rejtsük el a narancsbőrös seggünket.
Gondolom, te sem a bányarém nőket hívnád el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!