Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves nők! Ha látnátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők! Ha látnátok, hogy izgul az első randin a férfi az már kizáró ok lenne? "töketlennek" gondolnátok miatta őt? Pedig van aki első randin izgul de utána már nem

Figyelt kérdés

2017. máj. 10. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy tartanám töketlennek, hanem örülnék, hogy tetszem neki. És egyébként tudom, hogy legközelebb és az után már ne fog izgulni. ráadásul én is izgulós vagyok, úgyhogy még inkább nem baj! szerintem nagyobb baj, ha játssza a menőt. 27/nő
2017. máj. 10. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is, tudnám hogy ő is emberből van mint mindenki. Akinek ez kizáró ok az így járt.. Nem mellesleg én is ilyen vagyok.
2017. máj. 10. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kizáró ok.

A párom, bár nem a randin, de voltak élethlyzetek, mikor előttem nagyon zavarban volt, izgult.

Egyik randinkon levettem a napszemüveget, ránéztem és mosolyogtam, ő meg zavarba jött a tekintetemtől, meg is dicsérte a szememet, de látszott, hogy kicsit izgul.

Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ez hátrány. EMberek vagyunk, én a mai napig izgulok sokszor, ha a párommal találkozom, pedig már máfél éve együtt vagyunk, és sokszor van, hogy csak mekegek-makogok.

Akinek ez kizáró ok, azzal jobb is, ha nem foglalkozol. :)

2017. máj. 10. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. Nem keltenek túl sikeres benyomást. 17 évesen még elmegy, de egy bizonyos kor felett gáz.
2017. máj. 10. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a dolog nyitja, hogy tetszik e a másik. Ha tetszik, akkor nem zavar, sőt, aranyosnak, hízelgőnek gondolom. Ha amúgy sem jön be, akkor lehet hogy zavar, de akkor már eleve megette a fene az egészet.

Szóval nem ezen fog múlni a sikered.

2017. máj. 10. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Bizonyos szintig egyáltalán nem. Inkább igyekeznék megnyugtatni őt, nyitottan, barátságosan, kedvesen beszélni hozzá, meg mesélnék magamról, kérdezgetném őt is, szóval megpróbálnék segíteni neki feloldódni.

Általában ha kedvesen és pozitívan állok valakihez, az felbátorítja. Akkor zavarna a dolog, ha ez sem segít vagy ha olyan mértékben ideges, hogy az az alapszintű kommunikációt is akadályozza. Azzal már nem tudnék mit kezdeni.

2017. máj. 10. 15:05
 7/8 A legrosszabb ***** válasza:
23%
Nyugodj meg, cikinek tartják. Este röhögve kotyogják el a barátnőknek/anyukának, hogy micsoda pipogya balfékkel randiztak, hiszen izgulni, ügyetlenkedni kizárólag a nőnek van joga. Egy faszi legyen Herculesbe oltott Spartacus.
2017. máj. 10. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én neten ismertem meg a barátom és amikor először találkoztunk, aaaannyira látszott rajta, hogy tiszta ideg :D De szimpatikus volt, ahogy igyekezett beszélgetni, érdeklődő volt stb. Azóta is együtt vagyunl
2017. máj. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!