Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők! Ha látnátok, hogy izgul az első randin a férfi az már kizáró ok lenne? "töketlennek" gondolnátok miatta őt? Pedig van aki első randin izgul de utána már nem
Egyáltalán nem kizáró ok.
A párom, bár nem a randin, de voltak élethlyzetek, mikor előttem nagyon zavarban volt, izgult.
Egyik randinkon levettem a napszemüveget, ránéztem és mosolyogtam, ő meg zavarba jött a tekintetemtől, meg is dicsérte a szememet, de látszott, hogy kicsit izgul.
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ez hátrány. EMberek vagyunk, én a mai napig izgulok sokszor, ha a párommal találkozom, pedig már máfél éve együtt vagyunk, és sokszor van, hogy csak mekegek-makogok.
Akinek ez kizáró ok, azzal jobb is, ha nem foglalkozol. :)
Igazából a dolog nyitja, hogy tetszik e a másik. Ha tetszik, akkor nem zavar, sőt, aranyosnak, hízelgőnek gondolom. Ha amúgy sem jön be, akkor lehet hogy zavar, de akkor már eleve megette a fene az egészet.
Szóval nem ezen fog múlni a sikered.
Bizonyos szintig egyáltalán nem. Inkább igyekeznék megnyugtatni őt, nyitottan, barátságosan, kedvesen beszélni hozzá, meg mesélnék magamról, kérdezgetném őt is, szóval megpróbálnék segíteni neki feloldódni.
Általában ha kedvesen és pozitívan állok valakihez, az felbátorítja. Akkor zavarna a dolog, ha ez sem segít vagy ha olyan mértékben ideges, hogy az az alapszintű kommunikációt is akadályozza. Azzal már nem tudnék mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!