Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a férfi/lány lemondja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi/lány lemondja a randit, ti szoktátok még keresni utána?

Figyelt kérdés
Az én normáim szerint az a fél keresse a másikat, aki lemondta a randit, egy új időpontot felhozva. Ez így lenne a helyénvaló. Én nem hiszek abban hogy mindig a férfinak kellene keresnie a lányt. Ti mit gondoltok róla? 27F

2017. ápr. 16. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer lemondja, az még oké, de rögtön ajánljon új időpontot. Ha azt is lemondja, onnantól már nem tudom komolyan venni.
2017. ápr. 16. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer elfogadom a lemondást, ha közben egyből felajánl egy új időpontot. Másodjára kuka, már nem is válaszolok. Én már túl vagyok azon, hogy hagyjam, hogy a nők szórakozzanak velem.
2017. ápr. 16. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen egyet értek veled, annak a félnek illik kezdeményezni a következő találkozót, aki lemondta az előre megbeszéltet.

Nem szabad a párkapcsolatot az elején elrontani azzal, hogy a kölcsönösséget eltolod egyfajta rajongásba, mindkét félnek tolnia kell a közös szekeret. Ha a másik fél nem veszi észre magát, vár a sült galambra, akkor idő múlásával elgondolkozik azon miért hagyják folyamatosan faképnél.

40F

2017. ápr. 16. 15:36
 4/11 Lazy Lover ***** válasza:
93%
igen ha az a másodikat is lemondja akkor visszlát
2017. ápr. 16. 15:36
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
igen, lebszom, hogy egy megbízhatatlan 3,14csa.
2017. ápr. 16. 16:54
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Ha lemondja a randit azzal semmi gond nincs, felnőtt emberek vagyunk, bármikor bármi közbejöhet.

Az viszont árulkodó, ha lemondja, és ennyi, nem ajánl helyette más időpontot.

Amennyiben akar valamit tényleg, akkor azt mondja, bocs most mégsem jó, mit szólnál a jövő héthez. Ha csak annyit mond, hogy most nem jó, és kész, akkor nem keresem, mert azt gondolom, hogy nem akar találkozni.

2017. ápr. 16. 17:05
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem, soha, ha nem valami nagyon drasztikus dolog miatt mondja le a randit, második esélyt sem adok, tök felesleges, komoly férfiara van szükségem és nem megbízhatatlan fajankókra.
2017. ápr. 16. 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

"komoly férfiara van szükségem és nem megbízhatatlan fajankókra"

lol. pont egy komoly férfinek van felelősségteljes munkája, pont egy komoly férfi viseltet felelősséggel a családja, a barátai iránt, és pont egy komoly férfinek jöhet valami közbe, nem pedig az olyan fajankóknak, akiknek semmi nem számít, ha "vadászaton" vannak, akkor leszarnak mindent és mindenkit maguk körül

2017. ápr. 16. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, ha egy férfi akar egy nőt nem mondja le a randit, max késik és időben szól, minden más csak kifogás és az összes férfi egy szemét disznó,ezt tudjuk, kivétel amikor tényleg akarják a nőt ideig óráig kompromittálódik.
2017. ápr. 16. 18:54
 10/11 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
Nem. Ha lemondja, és felajánl egy máik időpontot, akkor oké. De ha nem mond másik időpontot, akkor elkönyvelem úgy, hogy nem akar velem találkozni. Ami rendben van, de akkor viszontlátásra :D
2017. ápr. 16. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!