Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem idegen ez a nagy ellenkezés a nemek között? Mióta tarthat? Mivel lehetne csökkenteni?
Meglátásom szerint ez önzés és egoizmus. Mindenki a saját érdekeit nézi mint ahogyan mindig is volt ez, csak annyi a bibi, hogy képtelen hosszabb távon gondolkozni.
Mi értelme leépíteni egymást?
Milyen "ellenkezesrol" beszelsz?
Ne a Gyk-at vedd alapul.
Mindig is volt nemek között ellenkezés, csak régen kimerült annyiban, hogy a nőknek sokkal kevesebb joguk volt, mint a férfiaknak és sajnálatos módon a társadalom java részének a nő szerepe kimerült annyiban, hogy otthon van, főz, mos, takarít és gyereket szül a férfi szerep pedig kimerült annyiban, hogy eltartsa a családot és olyan legyen a családi hangulat, mint egy munkahelyen. Jelenleg annyi változott, hogy a társadalom azon tagjai akinek valamilyen frusztrációja van talált bizonyos okokat amivel megkönnyítheti a lelkét azzal, hogy másban keresi a hibát és mást hibáztat.
Én soha nem szoktam degradálni és általánosítani a komplett nemet, így tőlem ez nagyon idegen magatartás, viszont opcionálisan a csökkentése szerintem csak úgy lehetséges, ha kevesebb hülye ember fog létezni. Márpedig aki képes nemek szerint degradálni, az véleményem szerint hülye.
Egyébként elég baj, ha egy nő vagy egy férfi önbizalmát leépíti az, ha pár frusztrált ember károk, hogy az összes nő egy céda és csak a pénzre megy, természetesen azt se felejtsük el, hogy a férfiaknak nincsenek érzéseik és csak a szex kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!