Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után mi lesz velem?
Hogyan és miben tudunk segíteni, ha semmit nem írsz a helyzetedröl?? Másrészt meg szerintem nagyon pesszimista vagy, ha depressziós vagy, akkor orvos, hidd el segíthet!
Ha megírnád milyen betegséged van, akkor lehet, h kapnál tippeket, hogy mégis emellett hogyan kereshetsz pénzt. Sokan dolgoznak nagyon betegen is. Ha végképp nem tudsz dolgozni, akkor az orvos leszázalékolhat, így kaphatsz egy kis pénzt.
14:06:
Képzeld, nekem volt csigolya törésem! Azt a fájdalmat végképp nem kívánom senkinek, fél évig feküdtem is vele (nem műtöttek, mert nem mozdult el szerencsére), de felépültem. Pár éve már nem is érzem (kellett ehhez is pár év), úgyhogy ebből pl. fel lehet épülni. Viszont a kérdező egy szóval nem említette, hogy ilyen gondja lenne, "sokak szerint" a párja okozta a betegségét! Ha fizikai bántalmazásról lenne szó, akkor azt ő is tudná, hisz csak az ő teste! Meg gondolom azt nem szégyellné leírni..
24/N
Egyelőre nem úgy tűnt, hogy a kérdező szolgálta volna ki a férjét!
Amúgy meg akadjatok már le erről a gerinc dologról, egy szóval nem említette!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!