Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Felesegek, akikkel ez megtorte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegek, akikkel ez megtortent, tudtok tanacsot adni?

Figyelt kérdés
Kerem, hogy csakis olyan nok irjanak, akik voltak mar ilyen helyzetben.A szidkozodo kommenteket figyelmen kivul fogom hagyni.A ferjemnek 1 eve kiderult egy viszonya.A ket gyerek es a szerelem miatt megbocsatottam.Akkor lezarta a novel.Most 1 ev utan megint lebukott ugyanavval a novel.En teljesen osszeomlottam.Szeretem a ferjem es a csaladom.Persze megint mondja hogy most tenyleg befejezi a novel.Mert minket szeret.Nem akar a novel lenni.Volt valaki mar ilyen helyzetben?
2018. máj. 22. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
100%
A szerető nem azt kapja meg, amit akar. A szerető nem a két gyerekes apukát akarja, aki fizeti a gyerektartást meg viszi a gyerekeket láthatásra ide-oda. A szerető azt akarja, amit te még a házasság és a gyerekek előtt megkaptál. Azt akarja, aki csak rá figyel, aki majd ezután őt hordozza a tenyerén. Ezt nem fogja megkapni, ha a férjed valóban imádja a gyerekeket, mert továbbra is fontos lesz neki, hogy a gyerekeivel legyen és mindent megadjon nekik. A szerető éofára fog esni, mert sosem ő lesz az elő. Megkapja majd a válástól stresszes férfit, akinek összeomlott a kis élete, kezdjen vele, amit tud. Attól nem kell félni, hogy a szeretőnek most aranyélete lesz, ha csak ennyi tart vissza.
2018. máj. 23. 09:51
 62/74 A kérdező kommentje:
A szeretonek van egy 4 eves gyereke es mivel a ferjem miatt lebukott meg tavaly a ferje elvalt tole.Ugyhogy van annak is gyereke.
2018. máj. 23. 10:25
 63/74 A kérdező kommentje:
Annak idejen mindent elmeselt a ferjem.A szeretot a ferje bantalmazta.Ezert ok mar nagyon regota szarul voltak.Ezert is jott ossze a ferjemmel mert ott mar nagy gondok voltak
2018. máj. 23. 10:34
 64/74 anonim ***** válasza:
78%

Egyszer bocsátottam meg csak megcsalást, a 23. évünkben.Ő szakított lebukás után a nővel aki sokáig nem akart beletörődni.A párja visszafogadta a gyerekek miatt,és azóta született nekik egy 3. is.

Mi együtt vagyunk, de ha még 1x megtörtént volna, vagy bármi gyanú,azonnal elváltam volna.

Csak egy esély van, azt talán, egy hosszú házasságban,még megbocsátható, de kemény meló újjáépíteni.

Mégegyszer már nem mennék bele.

Gondold meg.

Tudta, mit veszíthet,és mégis folytatta...:(

2018. máj. 23. 11:31
 65/74 A kérdező kommentje:
most azt mondta tudja hogy ezzel vege ha most elvalok ezert soha tobbet nem beszel a novel.Persze hogy ez meddig lesz igy ki tudja .....bizalom
2018. máj. 23. 11:49
 66/74 anonim ***** válasza:
85%

Szia, szerintem jót tenne neked, ha szépen összepakoltatnád vele pàr napi cuccàt, és elküldenéd, lakjon csak az irodában, ha màr van àgya, hogy higgadtan àtgondolj mindent. Nincs most szükséged rá, hogy a bűntudat műsoràval, meg az ígérgetéseivel befolyàsoljon, plàne nincs hogy végighallgasd a szakítós műsort!

Ha van rà opció, a gyerekeket is add le a mamàhoz, hogy egyedül lehess kicsit a jövőről elmélkedni.

Tudom, hogy félelmetes lépésnek tűník vàlni, és kizuhanni a komfort zónàból, de így tovàbb együtt maradni... Nekem ez is félelmetesnek tűnik. Rà se bírnék nézni a férjemre ezek utàn, nemmég kerülgessem a lakásba évekig :(

2018. máj. 23. 22:24
 67/74 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanez a helyzet, szinte teljesen, mint amiket leírtál, csak még nem csalt meg újra. Félelmetes, hogy mennyire ugyanaz van most velem is. Nekem nincs, akivel megbeszéljem, és jó volt végigolvasni, hogy mit tennének mások, vagy milyen lesz a hatása a jövőnkre, ha elválunk, vagy ha együtt maradunk. Soha nem gondoltam volna a férjemről, hogy erre képes lesz, sokszor veszekedtünk, de megbeszéltük, ha nem megy, akkor váljunk inkább el, nem kell egymás boldogságát elvenni, mindenkinek csak egy élete van. Erre nem volt képes odaállni, hogy neki már ez nagyon rossz, váljunk el, inkább keresett valakit magának. Ugyanezeken dilemmázom én is, mint te...
2018. máj. 24. 10:02
 68/74 A kérdező kommentje:
utolso valaszolo melyik megyeben laksz?
2018. máj. 24. 10:35
 69/74 anonim ***** válasza:
Veszprém
2018. máj. 24. 13:13
 70/74 anonim ***** válasza:
Te melyik megyében laksz?
2018. máj. 24. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!