Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Felesegek, akikkel ez megtorte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegek, akikkel ez megtortent, tudtok tanacsot adni?

Figyelt kérdés
Kerem, hogy csakis olyan nok irjanak, akik voltak mar ilyen helyzetben.A szidkozodo kommenteket figyelmen kivul fogom hagyni.A ferjemnek 1 eve kiderult egy viszonya.A ket gyerek es a szerelem miatt megbocsatottam.Akkor lezarta a novel.Most 1 ev utan megint lebukott ugyanavval a novel.En teljesen osszeomlottam.Szeretem a ferjem es a csaladom.Persze megint mondja hogy most tenyleg befejezi a novel.Mert minket szeret.Nem akar a novel lenni.Volt valaki mar ilyen helyzetben?
2018. máj. 22. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
Nem sok. Mert ha ezt elkuldi majd lesz masik. At kell gondolnod megerie szenvedni. Az en apam is csalta anyam! El is valtak. Normalis felnott lettem 21evesen mar vezeto pozicioban dolgoztam! Ossze kell fogni a gyerekekkel segiteni egymast. Nekem is van gyerekem mielott az lenne feltetezve hogy gyerek nelkul osztom az eszt
2018. máj. 22. 22:16
 52/74 A kérdező kommentje:
Elmagyarazna nekem valaki hogy miert irta ezt a 82 szazalekos valaszolo??Kit vertem at es miert??
2018. máj. 22. 22:16
 53/74 A kérdező kommentje:
Koszi 75% os hogy te nem nezel trollnak.En nem tudom mi van itt az emberekkel.Szoval a lenyeg szerinted ha ezt a not elkuldi elottem akkor is garantalt hogy utana masik not keres?
2018. máj. 22. 22:18
 54/74 anonim ***** válasza:
0%
Én mondtam, hogy kamu kérdés. Minap ugyanezt a sztorit olvastam. Mellesleg aki nem trollkodik az nem akad fent ennyi ideig, ha letrollozzak. Te ezen is megbuktál.
2018. máj. 22. 23:03
 55/74 anonim ***** válasza:
69%

kérdező, ne legyél ennyire naiv bakker.

szinte biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem zárta le a viszonyt az elmúlt 1 évben a nővel, hanem csak jóval óvatosabbak voltak.

gondolodjál már!

ha azt ondta volna 1 éve a szeretőnek, hogy vége, a családomat választom, akkor a nő meg lett volna sértődve, lezárja magában a dolgot, és keres mást magának.

gondolod, hogy ha dobta volna a férjed 1 évvel ezelőtt, akkor a nő 1 év elteltével még visszament volna hozzá?

ha így van, akkor duplán szemét a férjed, mert valamivel hitegetnie kellett a nőt, amiért visszatáncolt hozzá.

a hitegetés alapja pedig valami olyasmi lehetett, hogy téged már nem szeret, és el akar hagyni titeket.

te egy balfék nő vagy, ezt minden bunkóság nélkül mondom, ha veled ezt meg lehet folyamatosan csinálni.

semmi méltóság nincs benned, ha elhiszed, hogy megjabul,.

te át vagy ejtve, és biztos lehetsz benne, hogy az elmúlt évben is kefélte a nőt.

plusz röhögött a markába, hogy te benyelted, hogy szakított.

2018. máj. 22. 23:12
 56/74 A kérdező kommentje:
75% os hiaba bizonygatod nem vagyok troll.Es ne haragudj most van nelkuled is eleg bajom.Ha te nem hiszel nekem ne irj ide
2018. máj. 23. 07:46
 57/74 A kérdező kommentje:
55 osvalaszolo.Tudom igazad van hogy vegig lefekudt a novel es nem.igaz hogy egyszer volt.De azert mindent nem kell rahuzni.Nem rohog rajtam.O igenis szenved amiatt amit tett.Lato. rajta.persze ez nem mentesiti semmi alol
2018. máj. 23. 08:48
 58/74 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam az összes hozzászólást és sok minden kavarok bennem. Olyan családban nőttem fel, ahol apám rendszeresen csalta anyámat. Lebukás, ígérgetés, téged szeretlek, együtt halunk meg, imádlak szeretlek és közben ment a töménytelen s..eggnyalás a reggeli kávé készítés, a kocsival fuvaroztatás, a virág özön és a közös programok anyámnak, mindezt a bűnbánatért cserébe. Anyám tűrt és elhitt mindent még azt is amikor a szeretőt elküldte apám melegebb éghajlatra vagy letiltotta anyám előtt. Utána ment a telefon ellenőrizgetés a rendszeres utánajárás hogy hol volt apám és mit csinált.

Miért nem vált el anyám? Ugyan azért a szánalmas sz..rért amit itt akarsz mindenki torkán lenyomni. Gyerekek miatt? Lecsúsznak? Nálunk még hitel is volt. Lehet nem romlott a tanulmányi eredményem, de a későbbi kapcsolataim megsínylették mert nem láttam jó példát otthon. Gyerekként dühített az egész holott mindkét szülőmet imádtam, de több probléma volt azzal hogy együtt maradtak:

1. Az én férfi képem, amég nem ismertem fel hogy anyám mintáját követem addig mindig olyan kapcsolatban voltam ahol én voltam az alárendelt fél és akit jól ki lehetett használni. (Hol tanultam meg hogyan kell bánni egy nővel? Hogy milyen bánásmódot érdemlek mint nő?)

2. Anyám. Már nem láttam erősnek. Igazából nem az az erős aki összetartja a sz.rt hanem az aki kilép belőle és rendezi életét. Apámra haragudtam nagyon sokszor, nem bírtam nézni vagy hallani hogy miket játszmázgat miközben azt hangoztatta hogy szereti anyám.

3. Manipulációk, becsapások, játszmázások. Ennek köszönhetően gyakran haragszom rájuk ahogy beszélnek egymással és amiket csinálnak. Hol van a szeretet ott, ahol becsapják egymást? És hol a bizalom? Azt az első megcsalásnál elveszítette a csalfa fél és SOHA nem állítható vissza.

Magyarázhatsz, érvelhetsz, elmondhatod hogy mennyire k...rva jó anya vagy csak mert egybetartod ezt a sz..rt de igazából pont hogy nem vagy az. A saját félelmed miatt maradsz ebben. Gyáva vagy. És jobb ha tudod, megint meg fog csalni. Nem azért mert nem szeret, hanem azért mert ösztönlényként és a farka fontosabb. Gyerekek is fognak a válásból tanulni, főleg az azt követő időszakból. Jellemformáló nagyon és semmiképpen sem torzító hatású.

Sajnos azt gondolom, hogy írhatunk neked akármit te emellett a gy-kér mellett maradsz. Szíved joga besavanyodni és bedarálni mindent csakhogy ne kelljen kilépni mindenkinek a megszokott családi idillből.

2018. máj. 23. 08:54
 59/74 A kérdező kommentje:
Igazad van utolso.Kosz hogy ezt leirtad.Komolyan.
2018. máj. 23. 09:36
 60/74 A kérdező kommentje:
Be fogom.adni a valast bar eroteljesen konyorog foleg azert hogy a gyerekek meg ne utaljak.De azert meg egy gondolat: engem rettentoen idegesit az hogy ez a no elcsabitotta a ferjem.es most odadobom neki.Felboritom miatta azt amiert evtizedekig dolgoztam.Plusz a lelki fajdalom mert en szerelmes vagyok a ferjembe.Sokan egyebkent ezek miatt se birnak kilepni.Hogy a szereto megkapja amit akart.
2018. máj. 23. 09:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!