Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek/Ex-feleségek! Van itt olyan akit a férje elhagyott egy nála jóval fiatalabb nőért? Hogy tettétek túl magatokat rajta?
szia, én nem voltam még házas, és nem fiatalabb nőért hagytak ott, hanem elmebetegért. a gyors túllépés titka egy azonnali viszony volt. egy olyan, ahol nagyon erős a testi vonzalom, de az érzelmekbe és tervezésbe nem bonyolodtunk bele.
az ex és a az ex új nője pedig folyamatosan megvetésemet élvezte. sokszor elmondtam magamnak is, és a barátaimak is, h milyen ostoba volt, milyen gáz az értékrendszere, és , h milyen jó, h nem ezzel a szar alakkal vagyok már.
Őrizd meg a méltóságteljességedet, hidd el, h így is lehetsz boldog, és az új k-tól függeltenül TE igenis szép vagy, és nincs még záróra! Használd arra a hirtelen jött nagy függetlenséget, h magaddal törődsz! nem a konyhával, kerttel, bevásárlással, vasalással, háztartással, hanem a sprorttal, meditációval, olvasással, új hobbival, nagy pletykákkal a barátnőiddel, kirándulással, túrával, új körömlakkokkal, sminkkel, új frizurával, megérdemelsz néhány új csinos ruhát, stb!
Az élet tényleg szép, és most az a feladat jutott Neked osztályrészül, h egy lehetetlennek tűnő helyzetben is megéld, h mi az a boldogság!
Engem a volt párom egy nálam 4 évvel idősebb 2 gyerekes és bolond, ócska riherongy nő miatt hagyott ott...
L/23
És csak 2 évvel volt nálam idősebb az exem... de ha neki jobb az az ocsmány liba meg a gyerekei a csajnak (akiket nem az exem kötelessége eltartani) akkor egészségére... nekem egy volt osztálytársnőm annyi éves mint Én a pasija meg 40. és volt osztálytársam miatt hagyta ott a vele egyedős feleségét meg gyerekét.. no komment.. Nekem nem kell az egyedülálló elvált a családapa, mert aztán elvárná h szüljek neki majd otthagyna egy nálam fiatalabb csaj miatt... vicc ami itt megy
Igaz nem én vagyok a feleség,az eset anyukámmal történt meg.
8 éve voltak házasok,én 6 éves voltam az öcsém pedig 1 éves mikor apánk egy nála 10 évvel fiatalabb,ráadásul még kiskorú lotyóval lelépett.
Emlékszem az első időkben nagyon ideges volt,hiszen rámaradt két gyerek,én abban az évben kerültem be általánosba,és ott volt a lakáshitel.Évekkel később mondta el nekem többek között azt,hogy egy időben csak altatóval tudott elaludni mert nyomasztották a gondok.Nehéz évek voltak,ráadásul apánktól szinte semmilyen anyagi támogatást nem kaptunk,öcsémet pedig ketten neveltük fel.Párja azóta sem volt anyunak de nem is keresett.
Lehet tobbet tudott nyujtani neki erzelmileg testileg tiszteletbol mint te.
Sokszor ott bukik a hazassag a no nem nez ferfikent a parjara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!